Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

BANJA ĐULA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Hungest Hotel Erkel Durer 4*

Banja Đula
Hungest Hotel Erkel se nalazi u Banji Đula, na 1 km od centra mesta. Durer je krilo hotela kategorizacije 4*. (više)
Hungest Hotel Erkel Munkacsy 3*

Banja Đula
Hungest Hotel Erkel se nalazi u Banji Đula. Pored hotela se nalazi tvrđava iz 15og veka, kao i jezero, a centar mesta je udaljen 1 km. Munkacsy je krilo hotela kategorizacije 3*. (više)

Banja Đula se nalazi na jugoistoku Mađarske i jedan je od najstarijih i najpoznatijih banjskih i termalnih centara u Mađarskoj

Poznata je po svojih šest termalnih izvora, a termalna voda u banji se preporučuje za lečenje bolesti motorike, nervnih bolesti, kod poremećaja pri varenju i ginekoloških problema. Banja Đula je od Beograda udaljena 350 kilometara, od Budimpešte oko 220 kilometara, a od granice sa Rumunijom oko 5 kilometara.

U neposrednoj blizini hotela Erkel i banjskog kompleksa nalazi se tvrđava iz 15og veka, ispred koje se nalazi jezero.

Banjski kompleks Varfurdo prostire se na 2000 m2 u prelepom parku na imanju od 8.5 hektara, ima ukupno 19 bazena i wellness centar. Lekovita voda izvire na dubini od oko 2000 metara sa temperaturom od oko 72°C. Uz nadzor reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara ovde su na raspolagnaju tretmani lekovitim blatom, lečenje magnetoterapijom, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, plivanje u bazenu sa lekovitom vodom, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika. Pored lečilišnog dela gostima je na raspolaganju i wellness deo sa velikim bazenom i svetom sauna.

AquaPalota je nov atrakcijski deo Banje Đula koji se prostire na 6000 m2 od kojih je više od 900 m2 vodene površine. Ovde su gostima na raspolaganju 3 tobogana: porodični tobogan,“svetleći tunel” tobogan, kao i jedinstven takozvani “krofna” tobogan sa slajdom na gore, zatim bazen u pećini sa masažerima, bar u bazenu, ograđen deo sa skakaonicom. Za najmlađe je izvojen dečiji bazen. Na spratu se nalazi veliki đakuzi i izdvojen deo sa saunama gde se nalaze 4 saune, tuševi i hladan bazen na terasi. Radno vreme Aquapalote je radnim danima 12-19h, a vikendom 10-19h.

Hotel Erkel je jedini u Đuli koji je povezan toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Varfurdo, kao i sa AquaPalotom.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel