Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

MORAHALOM  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Collosseum 4*


Ovaj potpuno nov i luksuzni hotel se nalazi u sastavu banje Eržbet i sa vodenim parkom je povezan toplim hodnikom. (više)

Morahalom je mali grad sa 6.000 stanovnika, udaljen 20 km od Segedina

Kao turističko mesto Morahalom razvio se zahvaljujući kompleksu termalnih bazena Eržebet, ukupne površine 15.000 m2, koji osim medicinskih i wellness usluga, pruža veliku mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste.

Gostima su na raspolaganju 14 zatvorenih i 9 otvorenih bazena sa toboganima i ostalim vodenim atrakcijama, 11 sauna (finska, infracrvena ...), parna kupatila, kao i različite vrste masaža.

Terapeutski bazeni se pune isključivo lekovitom vodom temperature 39,5°C koja se crpi sa dubine od 660 m. Voda sadrži alkali hloride i jod koji su pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišića, kao i lečenje ginekoloških problema.

Wellness i spa centar se prostire na površini od 310 m2. Gostima su na raspolaganju bazeni za rekreaciju sa masažerima, dečiji i bazen sa koktel barom, đakuzi, finska i infracrvena sauna, slana soba, kao i različite vrste masaže.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel