Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

BLED  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Golf 4*

Bled
(više)
Jadran 3*

Bled
(više)
Krim 3*


(više)
Park Bled 4*

Bled
(više)
Savica 3*

Bled
(više)
Toplice 5*

Bled
(više)

Razlog zbog kojeg se mnogi posetioci iz godine u godinu vraćaju na Bled sigurno leži u njegovoj raznovrsnoj ponudi

U zavetrini slikovitih planina suvereno vlada nasred alpskog jezera. Svojom očaravajućom lepotom, već vekovima je simbol kraja koji sada asovno otkrivaju i u njega se vraćaju hodočasnici novog doba. Svetske istraživače drugačijeg i lepote, opuštanja i inspiracije, mira ili sportskih izazova, tu očekuju na hiljade mogućnosti.

Priuštite sebi idealan odmor uz romantične šetnje oko jezera ili vožnju kočijom, vozite se tradicionalnim „pletnom“ do idilične crkvice na Bledskom ostrvu, obiđite monumentalni zamak koji stoji na okomitoj stenovitoj litici iznad jezera ili doživite obližnja skijališta, planinske staze, terene za golf, lov, ribolov, kazino ...

Prirodne znamenitosti u okolini Bleda svojom netaknutnutom i opojnom lepotom oduševljavaju turiste koji dolaze iz zemlje, ali i iz daleka. Tu je Nacionalni park Triglav, jedini nacionalni park u Sloveniji koji pruža brojne predivne izletničke pohode. Bledski Vintgar oduzima dah svojom neukrotivošću, a vožnja gondolom do skijališta Vogel pruža vam predivnu panoramu Gorenjske, dok poseta obližnjem Bohinju sa šetnjom do slapa Savice još uvek važi za jedan od najomiljenijih izleta.

Bled je takođe idealna polazna tačka za izlete širom Slovenije. Do slovenačke prestonice, Ljubljane, potrebno je manje od sat vremena vožnje, a prelep je i izlet do Predjamskog zamka i razgledanje Postojnske jame. Ukoliko vas ne privlače tajnovite dubine zemlje, na smaragdnozelenoj reci Soči možete da se oprobate u raftingu. Putovanje dolinom Soče će vas iz Bleda voditi preko Kranjske Gore i kroz prevoj Vršič. Već samo putovanje zavređuje svu vašu pažnju.

Nabrojali smo samo deliće bledskih atrakcija. Kada ih jednom budete doživeli, za njima ćete čeznuti uvek iznova.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel