Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

BOHINJ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Bohinj Park Eko 5*

Bohinj
Ovaj hotel nalazi se u Bohinjskoj Bistrici na samom vrhu Triglavskog parka. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 7 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)

Bohinj pravi je dragulj netaknute prirode. Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim

Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim.

Hotel Park, potpuno nov hotel i jedan od najboljih u Sloveniji, nalazi se na samom vrhu Triglavskog parka. Skijalište Kobla nalazi se odmah iza hotela, a do skijališta Vogel koje je udaljeno 7 km od hotela organizovanj je prevoz mini busom. Hotel ima 102 standardne sobe, 7 luksuznih apartmana i 1 predsednički apartman.

Sve sobe su veoma komforne i imaju kupatilo (WC, kada/ tuš, fen, mini bar, telefon, interent, plazma TV, radio i klimu).

Gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom kuhinjom ili u „a la carte“ restoranu. U sastavu hotela je aqua park sa 380 m2 vodene površine sa toboganima, stenama za penjanje, whirlpoolom, raznim masažama, turskom i finskom saunom i fitness centrom. Gosti mogu da se zabave u modernoj kuglani, a za goste hotela obezbeđena je garaža i skijašnica.

Slike: Bohinj

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel