Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Atlantida Boutique Hotel 5*


Poptuno nov hotel Atlantida, modernog dizajna, ime je dobio po mitskom ostrvu. Nalazi se u Rogaškoj Slatini na mestu nekadašnjeg hotela Boč koji je izgrađen davne 1933. godine.
(više)
Grand hotel Rogaška 4*


U centru Rogaške, s pogledom na park, nalazi se veličanstveni Grand Hotel Rogaška. Prilikom boravka Cara Ferdinanda I. 1846 god. po kome je velika muzička dvorana u hotelu tada dobila ime, svoju muziku izvodio je Franc List. U hotelu su, pored ostalog evropskog (i srpskog) plemstva, boravili i car Franc Fozef sa suprugom, princezom Elizabetom Bavarskom. (više)
Grand hotel Sava 4*


Hotel se nalazi u blizini parka. (više)

Sa svojom blagom klimom i predivnom okolinom, Rogaška Slatina nudi velike mogućnosti za sportske aktivnosti

Iz izvora u Rogaškoj Slatini, ova voda vekovima predstavlja nepresušan izvor zdravlja i temelj „balneo“ terapije koja se bazira na proverenim rezultatima i blagodetima tog prirodnog bogatstva.

Sa svojom blagom klimom i predivnom okolinom, Rogaška Slatina nudi velike mogućnosti za sportske aktivnosti. Uz kupanje i plivanje u bazenima Rogaške rivijere, moguće je i igranje tenisa, košarke, odbojke, šetnja ili planinarenje.

Rogaška Slatina je mesto koje su u davnoj prošlosti neprestano posećivali mnogi članovi evropske elite (kralj Aleksandar, car Franz Jozef, grof Attems, Napoleonov brat, ban Petar Zrinski, kompozitor Franz List i mnogi drugi).
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel