Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

TERME ČATEŽ I KOPAR  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Apartmani Čatež 3*


(više)
Čatež 3*


(više)
Terme 4*


Smešten u mirnom delu Termi Čatež, svojom brižljivo oblikovanom ponudom, privlačan je gostima koji svoje slobodno vreme žele da provedu dalje od svakodnevne gužve, učestvujući u različitim programima očuvanja i jačanja zdravlja. (više)
Toplice Čatež 4*


Smešten je u samom srcu Termi Čatež. (više)

Terme Čatež se nalaze između dve reke, Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci, na samo 430 km od Beograda

Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42–63°C i upotrebljava se u zdravstvenim programima. Jedan je od vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi.

Na vodenoj površini od 13 000 m2 nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen „Ostrvo Pirata“, „Sauna park“ sa osam različitih sauna, kao i Health & Beauty Center sa zadivljujućim rimsko-irskim kupatilima, gde se u prijatnom, privatnom prostoru, prepliću dvanaest toplo-hladnih i suvo-vlažnih doživljaja, koji vode u potpuno opuštanje tela i duše.

Pored vodenih programa rekreacije, terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportsko-rekreacionom centru kao i golf terene u Mokricama.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel