Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

TERME OLIMIA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Breza Olimia 4*


Hotel ima restoran, bar, frizerski salon, prodavnice, bazen sa termalnom vodom i Centar zdravlja Olimia. Podzemnim hodnikom povezan je sa Wellness centrom Termalija i Wellnessom Orhidelia, hotelom Sotelia i aparthotelom Rosa. (više)
Sotelia 4*


Luksuzno i moderno opremljen hotel namenjen je ljudima koji za sebe žele samo najbolje. Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost sa prirodom. Položaj, razigrana struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj usklađenosti sa okruženjem. Utisak opuštenosti,gostoprimstvo, tradicionalna i inovativna wellness ponuda, ispunjavaju sve uslove za vaš odmor. (više)

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama

Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.

Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna predstavljaju vrhunsku atrakciju.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel