Wellness & Spa | ODEON WORLD TRAVEL

TERME RADENCI  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Radin Terme Radenci 4*


Nalazi se u samom centru lečilišta i povezan je sa hotelom Izvir kao i sa bazenima, saunama, wellness centrom. Posebno je pogodan za porodični odmor, ali i za korporativne događaje, treninge i konferencije. (više)

Uz samu reku Muru, razvile su se ove Terme zahvaljujući visokom kvalitetu mineralne vode. Terme Radenci imaju više od 125 godina tradicije iza sebe

Terme Radenci imaju više od 125 godina tradicije iza sebe, a termalna voda otkrivena 1833 god. pila se na Bečkom dvoru i u Vatikanu.

Danas terme svojim gostima nude savremene zdravstvene i preventivne programe, koji se temelje na dugogodišnjoj tradiciji lečenja bolesti srca i krvotoka, bolesti bubrega, mokraćnih puteva i reumatskih oboljenja.

Radenci su takođe poznati po menadžerskim programima, medicinsko programiranim aktivnim odmorima i drugim programima koji pomažu da se što bolje osećamo. Osim lečenja i preventive, mineralna voda Radenska-tri srca, termalna voda i blago podneblje netaknute prirode povoljno utiču na raspoloženje i odmor gostiju.

Terme Radenci poznate su i po svojim kulturno-zabavnim večerima, organizovanju izložbi, folklornim večerima i organizovanju tradicionalnog plesa.

Slike: Terme Radenci

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel