Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

JAHORINA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Aparthotel Vučko 4*


Ovaj ekskluzivni aparthotelnalazi se iznad Poljica, na oko 100 m udaljenosti od žičare i 50 m od staze. (više)
Bistrica 3*

(Pale)
Hotel je idealno lociran, nalazi se na vidikovcu, na nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 m. (više)
Board 4*

(Pale)
Jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. (više)
Dva Javora 3*

(Pale)
Hotel je sagrađen 2004. god. Nalazi se na 1.600 m nadmorske visine i na 50 m od žičare. (više)
Lavina 4*

(Pale)
Hotel modernog i savremenog dizajna otvoren je 2013. god. Nalazi se na 1 650 m nadmorske visine, na početku Rajske doline, između staza Ogorjelica i Prača. (više)
Nebojsa 3*

(Pale)
Sagrađen je 2004. god. i nalazi se na najsunčanijem delu Jahorine na 1 600 m nadmorske visine. Od ski staza je udaljen 150 m. (više)
Pansion Lucic 3*

(Pale)
Pansion je renoviran 2008. god, nalazi se u Poljicama, na 1.347 m nadmorske visine. Od ski staze je udaljen 250 m. (više)
San 3*

(Pale)
Hotel je sagrađen 2004. god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.600 m, udaljen 50 m od žičare. (više)
Snezna Kraljica 3*

(Pale)
Hotel je sagrađen 2004, a renoviran 2013. god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.600 m, a od žičare je udaljen 50 m. (više)
Termag Blok A 4*

(Pale)
Moderan i autentičan planinski hotel, smešten je na 1.550 m nadmorske visine, tik uz staze i žičaru, i zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. (više)
Termag Blok B 4*

(Pale)
Moderan i autentičan planinski hotel, smešten je na 1.550 m nadmorske visine, tik uz staze i žičaru, i zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. (više)

Apartmani

Apartmani Alpha Ski Camp 3*

(Pale)
Objekat se nalazi u naselju Velika dvorišta pored glavnog puta između Pala i olimpijskog centra. Od Pala je udaljen 8 km, a od žičare 3 km. (više)
App Jahorinski Konaci 0*

(Pale)
Apartmanska kuća se nalazi u dolini Poljice, neposredno pored sistema ski žičara. (više)

Veliki broj novosagrađenih objekata, restorana i kafića daje život ovoj planini, a posebnom je čini topla domaća atmosfera zbog koje je Jahorina toliko omiljena

Jahorina je skijaški centar smešten u istočnom delu Republike Srpske, od Sarajeva je udaljen 28 km, a od Pala 12 km. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kao i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski centre. Pristupačne cene u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar.

Ski centar Jahorina / Olimpijska staza

Olimpijski Centar Jahorina se od ostalih ski centara u regionu izdvaja kvalitetom skijaških staza, specifičnim planinskim ambijentom i bogatom skijaškom istorijom. Na Jahorini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina i doživjela najveći procvat. Na povrsšini od 80 ha skijašima je na raspolaganju preko 20 km uređenih skijaških staza, povezanih žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), 2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje, a ukupna dužina staza koje se osnežavaju je 3.290 metara i dalje se radi na osnežavanju još većih površina. Za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima.

Jahorina porodično zimovanje

Kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza. Veliki broj novosagrađenih objekata, restorana i kafića daje život ovoj planini, a posebnom je čini topla domaća atmosfera zbog koje je Jahorina toliko omiljena. To je svakako, i jedan od razloga što iz godine u godinu sve veći broj porodica provodi svoj zimski odmor upravo na Jahorini. Ski škole na Jahorini su vrlo pristupačne tako da je najmlađima, i onim malo starijim, omogućeno da na pravi način započnu svoje skijaško iskustvo.

Jahorina hoteli

Već dugi niz godina agencija Odeon World Travel se trudi da u svoju ponudu na Jahorini uvrsti hotele i apartmane koji će zadovoljiti različite potrebe kako profesionanih skijaša tako i početnika. Za sve koji vole da uživaju u komforu luksuznih hotela iz ponude izdvajamo hotele Termag, Lavina i aparthotel Vučko. Dobar odnos cene i kvaliteta pružiće hoteli Dva javora, Bistrica, Pansion Lucic i Nebojša, dok svima koji žele apartmanski smeštaj preporučujemo odlično pozicionirane Jahorinske konake kao i smeštaj po izzetno povoljnim cenama u Alpha Ski camp-u. Vaše je samo da izaberete i provedete nezaboravan zimski odmor na Olimpijskoj Jahorini.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel