Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Amira 5*

Bansko
Boutique hotel otvoren 2016.god, nalazi se 400 m od gondole i 800 m od starog (etno) centra grada. (više)
Aparthotel Aspen 4*

Bansko
Hotel se nalazi 120 m od gondole, a od starog centra grada je udaljen 800 m. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*. (više)
Aparthotel Lucky Bansko 5*

Bansko
Hotel se nalazi na ulazu u Bansko. Od gondole, do koje je organizovan prevoz, udaljen je 2 km. (više)
Astera Bansko 4*

Bansko
Odlicno pozicioniran hotel, udaljen je od gondole 200 m.
Kompleks se sastoji od dve zgrade koje nisu povezane.
(više)
Astera Bansko Apart Part 4*

Bansko
Odlično pozicioniran hotel, udaljen je od gondole 200 m. Kompleks se sastoji od dve zgrade koje nisu povezane. (više)
Bansko 4*

Bansko
Hotel se nalazi 300 m od starog (etno) centra grada i 1.5 km od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Belvedere Bansko 4*

Bansko
Hotel je udaljen 350 m od gondole i 700 m od starog (etno) centra grada. Hotelski kompleks se sastoji od četiri zgrade koje nisu povezane. (više)
Casa Karina 3*

Bansko
Odlično lociran hotel, udaljen od gondole 150 m, a od starog centra grada 1 km. (više)
Comfort 3*

Bansko
Hotel se nalazi 50 m od gondole. (više)
Emerald 4*

Bansko
Odlično lociran hotel, od gondole je udaljen 100 m. (više)
Evelina Palace 4*

Bansko
Od gondola, do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom, hotel je udaljen 1 km, a od starog (etno) centra grada 350 m. (više)
Gardenia 4*

Bansko
Hotel je smešten u centru Bankog u neposrednoj blizini starog jezgra grada, pored velikog gradskog parka. Do gondole udaljene 2.5 km organizovan je prevoz hotelskim mini busom. (više)
Grand Royale Hotel & Spa 4*

Bansko
Hotel je od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om, udaljen 800 m, a od starog centra grada 2 km.


(više)
Green Life Ski & Spa 4*

Bansko
Hotel se nalazi na samoj granici sa nacionalnim parkom Pirin, 1 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Kompleks se sastoji od više zgrada koje nisu povezane. (više)
KapHouse 3*

Bansko
Odlično lociran porodični hotel, preko puta hotela Strazhite, udaljen je od gondole 250 m i 1,5 km od starog (etno) centra grada. (više)
Kempinski Grand Arena 5*

Bansko
Prepoznatljiv po luksuzu, iz čuvenog lanca hotela, Kempinski Grand Arena hotel u Banskom se izdavaja kvalitetom usluge i posebnim odnosom prema svojim gostima. Nalazi se na samoj stazi, 50 m od gondole. (više)
Lion Bansko 4*

Bansko
Udaljen je 500 m od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom i 800 m od starog (etno) centra mesta. (više)
Maria Antoaneta Residence 3*

Bansko
Od gondole je udaljen 300 m, a od centa Banskog 600 m. Hotelski kompleks se sastoji od 5 zgrada koje povezuje garaza.
(više)
MPM Guinness 4*

Bansko
Udaljen je 250 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom i 800 m od starog centra grada. (više)
MPM Sport 4*

Bansko
Odlično pozicioniran ski in-ski out hotel, nalazi se na samoj stazi, od gondola je udaljen 200 m i 1,5 km od starog centra grada. (više)
Perun 4*

Bansko
Hotel se nalazi 600 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini busom. Od strog (etno) centra grada udaljen je 900 m. (više)
Perun Lodge 4*

Bansko
Hotel je od starog centra grada udaljen 800 m. Do gondole, koja je udaljena 550 m organizovan je prevoz hotelskim mini busom. (više)
Pirin 4*

Bansko
Nalazi se u starom centru grada, na početku pešačke zone. Do gondole udaljene 2,3 km organizovan je prevoz hotelskim mini busom. (više)
Premier Luxury Mountain Resort 5*

Bansko
Luksuzan i moderno opremljen hotel pripada lancu “Small Luxury Hotels of the World”. Udaljen je od gondole 700 m i do nje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Regnum Hotel & Spa 5*

Bansko
Hotel jedinstvenog dizajna udaljen je od starog (etno) centra Banskog 900 m, a do gondole udaljene 400 m organizovan je prevoz hotelskim mini busom. (više)
St George Ski & Spa 4*

Bansko
Hotel se nalazi 2 km od starog centra mesta, a od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom je udaljen 800 m. (više)
St Ivan Rilski 4*

Bansko
Hotel je od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom udaljen 1 km, a od starog (etno) centra grada 2 km. (više)
Strazhite 4*

Bansko
Nalazi se na jednoj od najboljih lokacija, u samom centru Banskog, udaljen je od gondole 400 m. (više)
Trinity 4*

Bansko
Hotel se nalazi 200 m od starog (etno) centra i 1.5 km od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Vihren Palace 4*

Bansko
Hotel je udaljen 150 m od gondole i 800 m od starog centra Banskog. Sastoji se od dve zgrade koje su povezane toplim hodnikom. (više)
Zara 4*


Hotel je otvoren 2014 god. Od gondole, do koje je oraganizovan prevoz udaljen je 900 m, a od starog (etno) centra mesta 800 m. (više)

Nekada malo mesto sa istorijskim jezgrom pod zaštitom UNESCO, Bansko se razvilo u veliki turistički centar i najpoznatije bugarsko skijalište

Bansko Skijanje 2017 / 2018 | Bugarska

Bansko Ski Centar

Bansko ski centar jedan je od najpoznatijih i najznačajnijih ski centara u istočnom delu Evrope.

Bansko Grad

Grad Bansko nalazi se u podnožju planine Pirin na nadmorskoj visini od 920 m i udaljen je 160 km od Sofije, a 545 km od Beograda. Nekada malo mesto sa istorijskim jezgrom pod zaštitom UNESCO, Bansko se razvilo u veliki turistički centar i najpoznatije bugarsko skijalište. Svoj procvat Bansko doživljava počevši od 2001. godine, kada je izgrađena gondola, a zatim i veliki broj modernih hotela i apartmana.

Skijalište Bansko

Samo skijalište Bansko udaljeno je od grada 12 km i nalazi se na severnim padinama planine Pirin, na nadmorskoj visini od 2600 m, dok je najviši vrh Pirina - Vihren na 2719 m. Iz grada do podnožja skijališta vozi osmosedna gondola. Pored gondole ski centar Bansko ima i 6 četvoroseda, 1 šestosed, 1 trosed i 4 sidra. Ukupna dužina svih staza iznosi 70 km, među kojima je 8 plavih, 11 crvenih i 2 crne staze.

Najpoznatija staza je crna i nosi naziv "Tomba" po čuvenom italijanskom skijašu Albertu Tombi, koji je bio jedan od promotera Banskog. Trke Svetskog kupa se održavaju upravo na ovoj stazi.

Pored staza za alpsko skijanje, tu je i 12 km staza za skijaško trčanje. Za snoubordere i freestylere postoji fun park. Savremeni sistem staza i ski liftova, izuzetno povoljni vremenski uslovi (prosečna temperatura u januaru je - 1,9°C) i sistem za veštačko osneživanje staza čine da skijaška sezona u ski centru Bansko traje od sredine decembra do sredine maja.

Hoteli Bansko

Hoteli u Banskom počinju da se grade uporedo sa izgradnjom gondole, tako da se oko njene početne stanice razvilo čitavo naselje sa velikim brojem modernih i kvalitetnih hotela, apartmana, restorana i barova. Čitav niz sadržaja za ljubitelje skijanja čine Bansko atraktivnim poput najpoznatijih evropskih ski centara.

Za one koji skijanje doživljavaju kao kompletan odmor, agencija Odeon World Travel je i za ski sezonu 2017/2018 obezbedila široku ponudu hotela u Banskom, među kojima posebna preporuka ide hotelima MPM Guinness 4*, MPM Sport 4* i Maria Antoaneta Residence 4*. Ovi hoteli su odlično pozicionirani, na samoj stazi ili nedaleko od gondole, do koje je obezbeđen prevoz. Imaju moderne SPA centre, odličnu kuhinju i razne vrste dodatnih sadržaja koji će Vaš boravak u Banskom učiniti još kvalitetnijim.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5395 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel