Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

BOROVEC  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alpin 4*

Borovec
Mali i prijatan hotel, smešten je u samom centru skijališta na samo 20 m od gondole. (više)
Apart Complex Iglika Palace 2 4*

Borovec
Apartmanski objekat Apart Complex Iglika Palace 2 nalazi se pored hotela Iglika Palace, 150 m od gondole. (više)
Aparthotel Borovets Garden 3*

Borovec
Apartmanski kompleks je udaljen 600 m od gondole i centra Boroveca. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*. (više)
Breza 3*

Borovec
Nalazi se u centru Boroveca, na samo 100 m od gondole. (više)
Ela 3*

Borovec
Odlično lociran hotel, nalazi se u samom centru Boroveca, na samo 100 m od gondole. (više)
Euphoria Club & Spa 4*

Borovec
Aparthotel je sagradjen 2011.god i sastoji se od glavne i tri dodatne zagrade, koje nisu povezane toplim hodnikom. Nalazi se u mirnom delu Boroveca, udaljen 3 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Festa Chamkoria 4*

Borovec
Moderno opremljen hotel, udaljen je 2.2 km od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Festa Winter Palace 5*

Borovec
Hotel se nalazi 50 metara od staze ''Crvena zastava'' i četvorosede žičare ''Sitnniakovo Ekspres'' kao i 300 metara od donje stanice gondole u Borovecu. (više)
Flora 4*

Borovec
Smešten u samom centru Boroveca od gondole je udaljen 50 m. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade - Flora, zgrade Flora Comlex koja je toplim hodnikom povezana sa glavnom zgradom i pet odvojenih zgrada sa apartmanima i studijima - Flora Residence. (više)
Flora Complex 4*

Borovec
Smešten u samom centru Boroveca od gondole je udaljen 50 m. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade - Flora, zgrade Flora Comlex koja je toplim hodnikom povezana sa glavnom zgradom i pet odvojenih zgrada sa apartmanima i studijima - Flora Residence. (više)
Ice Angels 4*

Borovec
Nalazi se na samoj stazi u centru Boroveca, 200 m od gondole. (više)
Iceberg 4*

Borovec
Hotel je od gondole udaljen 200 m. (više)
Iglika Palace 4*

Borovec
Hotel se nalazi u centru Boroveca, pored hotela Rila, 200 m od gondole. (više)
Lion Borovec 4*

Borovec
Hotel je smešten u mirnom delu Boroveca. Od skijališta, do kejeg je oragnizovan prevoz mini busom je udaljen oko 1.2 km. (više)
Mura 3*

Borovec
Izgradjen u tipično planinskom stilu, hotel se nalazi u centru Boroveca, 200 m od gondole. (više)
Radinas Way 4*

Borovec
Nalazi se u mirnom delu Boroveca, 2 km udaljen od centra i gondole. (više)
Rila 4*

Borovec
Najveći hotelski kompleks nalazi se u samom centru Boroveca, u podnožju ski staza. Od glavne gondole je udaljen 250 m. (više)
Royal Plaza 3*

Borovec
Odlično lociran hotel apartmanskog tipa nalazi se u samom centru Boroveca, na samo 50 m od gondole. (više)
Samokov 4*

Borovec
Hotel Samokov se nalazi u samom centru Boroveca, 100 m od gondole. (više)
Sokol 3*

Borovec
Hotel je od gondole udaljen 500 m. Ovaj elegantni hotel, sagradjen na temeljima najstarijeg hotela u Borovecu, uvršten je u spomenike kulture. (više)
Yanakiev 4*

Borovec
Hotel je smešten u centru Boroveca na samoj ski stazi. (više)

Borovec, najstariji i najpopularniji Ski Centar u Bugarskoj namenjen je kako profesionalcima, tako i početnicima u skijanju

Borovec Skijanje 2017 / 2018 Bugarska

Borovec ski centar

Borovec, jedan od najstarijih ski centara u Bugarskoj udaljen je od Beograda 480 km, a od Sofije 73 km. Kao zimski ski centar pocinje da se razvija 70-tih i 80-tih godina XX veka. Nekada lovni rezervat bugarskih careva, Borovec prerasta u moderan zimski centar građen po ugledu na "Les Arcs" u francuskim Alpima.

Skijalište Borovec

Smešten je u gustoj borovoj šumi, u severnom delu planine Rila, u samom podnožju Musale, najvišeg vrha na Balkanu (2925 m).

Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 1300 m do 2750 m. Od podnožja do vrha vozi cetvorosedna gondola. Pored gondole, ski centar ima sistem od 13 žicara, 3 cetvoroseda, 2 dvoseda i 6 vucnica. Ukupna dužina staza iznosi 58 km. Pored staza za alpsko skijanje (medu kojima 21 km plavih, 17 km crvenih i 7 km crnih) ski centar Borovec ima i dva uredena freestyle parka, zatim staze za nordijsko trcanje (dužine 13 km) i jednu od najboljih staza za biatlon u Evropi. Osobenost skijališta Borovec predstavljaju i ski staze koje su opremljne savremenim sistemom za nocno skijanje. Odlicni vremenski uslovi (sa prosecnom temperaturom od 4.8°C u januaru), savremeni sistem staza i liftova kao i sistem za vestacko osnežavanje, omogucavaju da skijaška sezona traje od decembra do aprila meseca.

Hoteli Borovec

Pored odlicnih uslova za skijanje, izgradnja velikog broja modernih hotela, restorana i taverni ucinila je Borovec destinacijom idealnom za odmor tokom zimskih meseci. I ove zimske sezone agencija "Odeon World Travel" u svojoj ponudi ima širok spektar hotela, kako onih koji se nalaze na samoj stazi u Borovecu tako i onih u mirnijem delu planine. Medu hotelima iz ovogodišnje ponude možemo izdvojiti potpuno renovirani hotel Rila 4*, najveci hotelski kompleks na Borovecu, koji se nalazi u samom podnožju staze, zatim nesto skomniji hotel Iglika Palace 4* na podjednako dobroj lokaciji. Za one koji žele potpuni ugodaj na planini izdvajamo ski-in/ski-out hotele hotele Yanakiev 4* i Ice Angels 4*.

Svi navedeni hoteli na Borovecu imaju moderne spa centre, odlicnu kuhinju i razne vrste dodatnih sadržaja koji koji ce Vaš boravak uciniti još kvalitetnijim.

Slike: Borovec

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5395 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel