Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

PAMPOROVO  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alkoclar Grand Murgavets 4*

Pamporovo
Hotel se nalazi u samom centru Pamporova, do prve žičare udaljene 1 km organizovan je prevoz hotelskim mini busom. (više)
Aparthotel Kamelia 4*

Pamporovo
Ovaj ski in ski out aparthotel otvoren je 2011 god. Od prvog ski lifta Studenec, udaljen je 150 m. (više)
Dafovska 3*

Pamporovo
Nalazi se u centru Pamporova preko puta hotela Perelik, a od ski lifta do kojeg je organizovan prevoz mini busom udaljen je 900 m. (više)
Finlandia 4*

Pamporovo
Hotel je smešten u mirnom delu Pamporova,1.5 km od centra, a 800 m od prve žičare do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Mursalitsa 4*

Pamporovo
Smešten u mirnom delu Pamporova, udaljen od najbliže ski staze 400 m, a od centara Pamporova 5 km. (više)
Orlovets 5*

Pamporovo
Hotel je smešten u samom centru skijališta Pamporovo. Udaljen je 800 m od najbliže staze, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Orpheus 4*

Pamporovo
Hotel je udaljen 100 m od prve ski staze i 150 m od centra Pamporova. (više)
Perelik 4*

Pamporovo
Nalazi se u samom centru Pamporova i potpuno je renoviran 2016. god. Od ski lifta, do kojeg je organizovan prevoz udaljen je 900 m. (više)
Snezhanka 3*

Pamporovo
Hotel se nalazi u samom centru Pamporova, udaljen je 700 m od žicare do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)

Pamporovo, skijalište sa najdužom tradicijom, najsunčanije u južnoj Bugarskoj, nalazi se u srcu planinskog Rodopskog masiva

Pamporovo Skijanje 2017 / 2018

Pamporovo, jedan od najjužnijih ski centara u Evropi, nalazi se u pokrajini Smoljen, 260 km od Sofije i 631 km od Beograda. Skijanje u Pamporovu je moguće tokom cele godine!

Pamporovo Ski Centar

Ski centar Pamporovo je smešten na obronicima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620 m, dok je najviši vrh Pamporova Snežanka na 1928 m i nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra mesta. Sa nekih mesta u okolini Pamporova, pogled će Vas oduševiti a prostire se toliko daleko da možete videti čak i Grčku! Blage zime sa jakim mediteranskim uticajem i prosečnom temperaturom u januaru od 3°C čine Pamporovo jednim od najsunčanijih skijališta u Evropi.

Početnici u skijanju ne bi trebalo da se uplaše, jer Pamporovo nije skijalište samo za iskusne skijaše – Pamporovo se ponosi time što ima odlične škole skijanja, među najboljima u Evropi!

Skijalište Pamorovo

Osim staza za alpsko skijanje (u ukupnoj dužini od 30 km) Pamporovo ima i 38 km staza za nordijsko trčanje. Sistem žičare čine 1 šestosed, 3 četvoroseda, 1 trosed, 1 dvodsed, 1 jednosed i 6 sidara, od kojih su dva namenjena deci.

Pamporovo-Meči Čal

Počevši od 2016. godine, po prvi put u Bugarskoj, dva susedna skijališta Pamporovo i Meči Čal su spojena u jedan ski sistem. Ski pass za Pamporovo ujedno omogućava skijašima ulazak na skijalište Meči Čal i korišćenje dodatnih 20 km staza. Kako bi skijašima bio olakšan pristup, organizovan je jedistveni sistem prevoza sa jasno definisanim rasporedom vožnje koji pokriva oba skijališta.

Spajanje dva skijališta kao i prisustvo svih dodatnih sadržaja za ljubitelje zimskih sportova, odlični vremenski uslovi i izgradnja velikog broja hotela i restorana učinili su Pamporovo jednim od omiljenih skijališta kako među domaćim tako i sve većem broju skijaša iz drugih zemalja.

Hoteli Pamporovo

Veliki broj hotela u Pamporovu svake godine biva renoviran i obogaćen dodatnim sadržajima koji upotpunjuju i čine boravak gostima još prijatnijim.

Ove godine agencija Odeon World Travel iz široke ponude hotela u Pamporovu izdvaja potpuno renovirani hotel Perelik 4* koji se nalazi u samom centru mesta, kao i među gostima iz Srbije omiljeni hotel Orpheus 4* koji se nalazi na samo 100 m od prve ski staze.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5395 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel