Zimovanje | ODEON WORLD TRAVEL

ALTA BADIA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Alta Badia je skijalište u srcu Dolomita, nacionalnog parka koji je pod UNESCO zaštitom. Obuhvata teriroriju od šest sela, izuzetne prirodne lepote pogodne za veličanstvena skijanja.

Alta Badia nalazi se na visinama od 1.400 - 2.800 m n/v i ima 130 km staza, od kojih 90 km ima mogućnost veštačkog osnežavanja.

Corvara je selo u podnožju Sassongher planine u kom je napravljen prvi ski lift u Italiji davne 1947. godne. Predstavlja odličnu polaznu tačku za Sella Rondu i Marmolada glečer. U samom mestu nalazi se veliki broj restorana i prodavnica, koji, uz izuzetno skijanje, doprinose tome da provedete prijatan i zanimljiv odmor.

Colfosco je mirno selo ispod Sella masiva, okruženo šumom i blagim padainama. Direktno je povezan sa Sella Ronda skijalištem i ima odličan pristup velikom broju staza. Nudi brojne opcije za sve one koji traže opušteni odmor u prijatnom okruženju.

La Villa je malo živopisno selo poznato po stazi Gran Risa gde se vozi jedna od najizazovnijih trka Svetskog kupa u alpskom skijanju. Prijatni restorani, vinske taverne, prodavnice i poslastičarnice učiniće da vam boravak bude još zanimljiviji.

San Cassiano je selo okruženo divnim pejzažima Dolomita. Ono što ga izdvaja od ostalih sela Alta Badie je prirodna staza za sankanje dugačka 7,2 km. Zahvaljujući gondoli Piz Sorega, koja kreće iz sela, možete uživati u skijanju Alta Badiom.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.4641 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel