Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

LIVIGNO  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alaska 3*

Livigno
Hotel Alaska nalazi se u centru Livinja, u blizini ski liftova i staza za nordijsko trčanje, odmah pored mnogih prodavnica. (više)
Alexander Livigno 4*

Livigno (Lombardi)
Smešten u mirnom delu Livigna udaljen je svega 150 m od ski lifta Teola. Stanica ski bus-a je ispred hotela. (više)
Alpen Village 3*

Livigno (Lombardi)
Hotel se sastoji iz sedam objekata međusobno povezanih toplim hodnicima do recepcije, restorana, bara i zatvorenog bazena. Hotel je udaljen od centra 1,5 km, a od ski lifta 200 m. Stanica ski bus-a koji vozi do centra Livigna i do ski liftova udaljena je svega 50 m. (više)
Amerikan 4*

Livigno (Lombardi)
Hotel se nalazi 1,5 km od centra grada i pored same žičare. (više)
App Casa Fabrizio 3*

Livigno (Lombardi)
Apartmani se nalaze na najvišem delu Livigna, u Teoli. Stanica ski busa je udaljena 50 m a u neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani i picerija. (više)
App Casa Soleil 3*

Livigno (Lombardi)
Apartmani su udaljeni 3 km od centra Livigna. Prva žičara je na 200 m, a glavna gondola Carosello 3000 500 m od hotela. Stanica ski busa se nalazi ispred apartmana. (više)
Concordia 4*

Livigno (Lombardi)
Hotel je smešten u samom centru, pešačkoj zoni prepunoj butika, noćnih klubova i restorana. Udaljen je 300 m od žičare Montelino. (više)
Europa Livigno 3*

Livigno (Lombardi)
Hotel je udaljen oko 600 m od centra Livigna i oko 200 m od ski lifta. Stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela. (više)
Helvetia 3*

Livigno
Hotel se nalazi u pešačkoj zoni, odmah pored glavne gondole Carosello 3000 i ski regije Sitas. (više)
Lac & Salin Spa 4*

Livigno (Lombardi)
Nov i luksuzan hotel, nalazi se u delu San Rocco, od centra Livigna je udaljen 700 m. Žičara Carosello je udaljena 300 m od hotela, a manja žičara samo 25 m. (više)
Larice 4*

Livigno
Hotel se nalazi u samom centru Livigna, u pešačkoj zoni. Izgrađen je u planinskom stilu, kompletno od drveta. Na samo 20 m nalazi se prvi ski lift. (više)
Meeting 4*

Livigno (Lombardi)
Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od žičare Carosello, a od centra Livinja udaljen je 1 km. (više)
Valtellina 3*

Livigno
Elegantan hotel karakterističnog stila, nalazi se 200m od gondole Carosello 3000. (više)

Apartmani

App Livigno 2*

Livigno (Lombardi)
Apartmani su raspoređeni u kućama koje se nalaze na od 100 m do 3 km od centra mesta. (više)

Livigno je poznato skijalište u pokrajini Lombardia. Sjajne staze, velika ponuda hotela i dobra zabava posle skijanja

Livigno 2017/2018 | Italija Skijanje

Livigno je poznato skijalište u italijanskoj pokrajini Lombardia. Nalazi se u bescarinskoj zoni u blizini italijankso-švajcarske granice.

Smešten je na nadmorskoj visini od 1800m, a najviša žičara Carosello penje se do 2800m. Skijalište u Livignu podeljeno je na dve suprotne padine koje nisu međusobno povezane, a kroz središnji deo saobraćaju 3 besplatne linije ski busa kojim se lako dolazi do svih žičara. Osim skijanja u Livignu možete uživati u klizanju, skijaškom trčanju, vožnji bicikla po snegu, motornim sankama, a u večernjim časovima otvoren je veliki broj restorana i barova.

Mestom dominiraju male, drvene kuće napravljene u tradicionalnom stilu. Do pedesetih godina prošlog veka, zbog neprohodnih puteva koji su zatvarani svake zime, Livigno je mogao da ponudi samo letnji turizam. Put prema Bormiu probijen je tek 1952. godine. Prva dva ski lifta otvorena su 1959. godine, a zimski turizam je konačno počeo da cveta izgradnjom tunela prema Švajcarskoj.

Udaljenost Livigno

Od Beograda Livigno je udaljen 1050km, a put vodi preko Hrvatske, Slovenije i Švajcarske. Svakako treba obratiti pažnju na radno vreme tunela.

Skijalište Livigno

Skijalište Livigno prostire se od 1800m do 2800m nadmorske visine i podeljeno je na dva dela, Carosselo i Mottolino, koji su podjednake veličine. Livigno ima 30 ski liftova, a ukupna dužina staza je 115km.

Smeštaj Livigno

Livigno u ponudi ima veliki broj hotela i apartmana, a na sajtu Odeon World Travel možete videti i cenovnik za te hotele. Većina hotela je mala i sa kategorizacijom od 2 i 3 zvezdice. Iz celokupne ponude, izdvajamo sledeće hotele u Livignu:

U Livignu ima dosta tradicionalnih resotrana od kojih se mnogi nalaze u okviru hotela.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel