Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

VAL DI FASSA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Al Sole Hotel Resort & Club Residence 3*

(Trentino)
Moderan objekat smešten u samom centru mesta Canazei i 200 m od skijališta Col de Rossi – Sellaronda i Belvedere. Idealno je povezan sa pešačkom zonom i svim najbitnim tačkama mesta Canazei. (više)
Alpen hotel Corona 4*


Hotel se nalazi u mestu Vigo di Fassa, 200 m od žičare Rosengarten. (više)
Alpenrose 3*

Mazin di Fasa (Trentino)
Nalazi se u mestu Mazzin di Fassa, od žičara u Campitellu udaljen je 1 km. Stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela. (više)
App Residence Contrin 3*

Kanazej (Trentino)
Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini centra, a od žičare Belvedere udaljeni su 100 m. (više)
App Residence Myosotis 3*

Mazin di Fasa (Trentino)
Hotel i apartmani se nalaze u mestu Mazzin di Fassa, od centra mesta su udaljeni 1 km, a 3 km od žičara u Campitellu. Najbliža stanica ski bus-a udaljena je 100 m od hotela. (više)
Cristallo Val di Fassa 3*

Kanazej (Trentino)
Izgrađen u tipičkom alpskom stilu, udaljen je 600 m od žičare Belvedere, a stanica ski bus-a nalazi se ispred hotela. (više)
Fedaia 3*

Kanazej (Trentino)
Ovaj porodičan hotel smešten je u mestu Alba, od mesta Canazei udaljen je 5 km, a od žičara Giro dei 4 Passi 800 m. Na samo 400 m od hotela nalazi se mala žičara Ciampac, a stanica ski bus-a je u neposrednoj blizini. (više)
Garni Aritz 4*

(Trentino)
Smešten u neposrednoj blizini samog centra Campitello u dolini Fasa i 200 m od žičare Dolomiti Superski. (više)
Grohmann 3*

Kampitelo (Trentino)
Hotel se nalazi u centru Campitella‚ 150 m je udaljen od žicare Col Radella – Sella Ronda. Stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela. (više)
Liz 3*

Predaco (Trentino)
Ovaj hotel, idealan za porodičan odmor, udaljen je od skijaškog centra Latemar 1,5 km i smešten je u samom centru mesta Predazzo. Stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela. (više)
Medil 4*

Kampitelo (Trentino)
Prijatan porodičan hotel izgrađen je u tipičnom alpskom stilu. Od žičare Col Rodella koja je povezana sa skijalištem Sella Ronda udaljen je 150 m. (više)
Piaz 2*

Pera di Fasa (Trentino)
Ovaj hotel, kompletno je renoviran 2008. god. nalazi se u mestu Pera di Fassa, udaljen je 200 m od žičare Catanaccio. (više)
Residence Casa Canazei 3*

(Trentino)
Kompleks se sastoji od 4 vile sagrađene u tipičnom alpskom stilu. Nalaze se na 1.517 m nadmorske visine u srcu Dolomita, gde je zimi skijanje na padinama Val Di Fassa, a leti na obližnjem glečeru Marmolada. Od centra mesta Alba Canazei udaljeni su 300 m i oko 2 km od grada Canazei. Na 800 m od hotela je ski staza i lift Canazei koji su povezani sa Sella Ronda - Superski Dolomiti. Stanica besplatanog ski bus-a nalazi se 30 m od hotela. (više)
Vila Cristina 3*

(Trentino)
Hotel se nalazi u mestu Alba di Canazei, odmah do žičare Ciampac i autobuske stanice koja vodi do žičare Belvedere. (više)

Apartmani

App Agenzia Alpi 0*

Kampitelo (Trentino)
Apartmani su smešteni u nekoliko kuća i udaljeni su oko 150 m od centra mesta i oko 400 m od žičare Col Rodella (Sella Ronda). (više)

Superski Dolomiti koji obuhvataju sam sever Italije je naziv za jedno od najvećih skijaških područja Evrope sa 1.220 km ski staza i sa 460 ski liftova u 45 skijaških centara

U sastav je uključeno 12 regija: Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba / Marmolada, Alta Pusteria, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco, Tre Valli i Civetta za koje važi jedinstvena ski karta.

Skijaški tereni se nalaze na nadmorskoj visini od 1.370 m – 2.638 m. Skijaše najviše privlače sunčane i široke staze Belvederea i Col Rodela koje se nalaza iznad naselja Campitello i Canazei. Ova 2 živopisna mesta smeštena u dolini Val di Fassa sa svojim skijalištima koja raspolažu sa odlično pripremljenim stazama su idealno mesto za početnike i srednje skijaše, a povezanost sa skijalištem Sella Ronda zadovoljava i potrebe zahtevnih skijaša. Sama mesta raspolažu velikim brojem restorana, prodavnica, kafica i barova.

Predazzo je gradić smešten u srcu Dolomita između Val di Fiemme i Val di Fassa. Najlepša lokacija, veliki izbor večernje zabave kao i povezanost sa skijalištima Latemar i Alpe Lusia čine ga jednim od najpopularnijih skijališta ove regije.

Slike: Val Di Fassa

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel