Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

VAL DI FIEMME  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

App Le Plejadi 3*

Kavalese-Karano (Trentino)
Lepo i moderno opremljeni apartmani se nalaze u mirnom delu Cavalesea, 50 m su udaljeni od prve stanice ski bus-a koji vozi do žičare. (više)
App Vacanze Veronza 3*

(Trentino)
Najveći i najkompleksniji turistički kompleks u ovoj dolini, smešten je uz živopisno mesto Carano. Sastoji se od hotela i apartmanskog naselja. Stanica ski bus-a koji vozi do gondole u Cavaleseu udaljena je 50 m od hotela. (više)
Bellamonte 4*

Predaco
Hotel Bellamonte nalazi se 5km od Predazza, stanica ski busa nalazi se na 100 m od objekta, najbliže skijalište udaljeno je 3 km. (više)
Bellaria 3*

Predaco (Trentino)
Smešten u centru Predazza, a do prve žičare, od koje je udaljen 900 m, organizovan je prevoz ski bus-om. (više)

Superski Dolomiti koji obuhvataju sam sever Italije je naziv za jedno od najvećih skijaških područja Evrope sa 1.220 km ski staza i sa 460 ski liftova u 45 skijaških centara

U sastav je uključeno 12 regija: Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba / Marmolada, Alta Pusteria, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco, Tre Valli i Civetta za koje važi jedinstvena ski karta.

Skijaško područje koje nazivaju i vratima Dolomita nalazi se na nadmorskoj visini 952 – 2.489 m.

Carano je malo, tipično alpsko mesto, sa kojeg se pruža predivan pogled na Dolinu Val di Fiemme, 3 km je udaljeno od mesta Cavalese. Samo mesto nema gondolu, ali je do većih centara: Predazzo, Tesero i Cavalese organizovan prevoz.

Smešten u centru doline Cavalese predstavlja glavno turističko mesto ove regije. Bogato je restoranima, barovima, noćnim klubovima i prodavnicama. Povezanost sa skijalištem Alpe Cermis čini ga idealnim kako za početnike tako i za najiskusnije skijaše.

Predazzo je gradić smešten u srcu Dolomita između Val di Fiemme i Val di Fassa. Najlepša lokacija, veliki izbor večernje zabave kao i povezanost sa skijalištima Latemar i Alpe Lusia čine ga jednim od najpopularnijih skijališta ove regije.

Slike: Val Di Fiemme

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.6010 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel