Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

BOHINJ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Bohinj hotel 4*

Bohinj (Karniola)
Hotel se nalazi pored jezera Bohinj, udaljen od turističkog centra 50 m. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Bohinj Park Eko 5*

Bohinj
Ovaj hotel nalazi se u Bohinjskoj Bistrici na samom vrhu Triglavskog parka. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 7 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Jezero 4*


Hotel se nalazi u Triglavskom parku pored jezera Bohinj. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Ski hotel Vogel 3*

Bohinj
Hotel se nalazi uz samo skijalište, na 1 535 m nadmorske visine, delimično je renoviran 2013. god. Do hotela se stiže isključivo gondolom, radno vreme gondole je do 18:00h, a petkom i subotom do ponoći. (više)

Apartmani

Vila Burja 0*


Vila se nalazi uz samo skijalište i do nje se stiže isključivo gondolom. (više)

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka i pravi je dragulj netaknute prirode

Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim. Ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju je skijalište Vogel. Skijaški centar Vogel nalazi se u Triglavskom parku iznad Bohinjskog jezera. Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 569 m do 1.800 m i kapaciteta je 8.900 skijaša na sat. Ima veliki broj kvalitetnih skijaških staza prilagođenih kako početnicima, tako i zahtevnijim skijašima.

Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na 2 ha i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je dečiji park.

Slike: Bohinj

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 121.5182 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel