Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

BOHINJ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Bohinj hotel 4*

Bohinj (Karniola)
Hotel se nalazi pored jezera Bohinj, udaljen od turističkog centra 50 m. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Bohinj Park Eko 5*

Bohinj
Ovaj hotel nalazi se u Bohinjskoj Bistrici na samom vrhu Triglavskog parka. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 7 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Jezero 4*


Hotel se nalazi u Triglavskom parku pored jezera Bohinj. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 4,5 km, organizovan je prevoz mini busom. (više)
Ski hotel Vogel 3*

Bohinj
Hotel se nalazi uz samo skijalište, na 1 535 m nadmorske visine, delimično je renoviran 2013. god. Do hotela se stiže isključivo gondolom, radno vreme gondole je do 18:00h, a petkom i subotom do ponoći. (više)

Apartmani

Vila Burja 0*


Vila se nalazi uz samo skijalište i do nje se stiže isključivo gondolom. (više)

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka i pravi je dragulj prirodne lepote i sjajnog skijanja

Bohinj Skijanje 2017/2018 | Slovenija

Bohinj

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka, pravi je dragulj netaknute prirode. Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim. Ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju je skijalište Vogel.

Bohinj Skijanje

Skijaški centar Vogel nalazi se u Triglavskom parku iznad Bohinjskog jezera. Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 569 m do 1800 m i kapaciteta je 8 900 skijaša na sat. Ukupna dužina skijaških staza je 22.1 km, od toga crvenih ima 12.5 km, a plavih 9.6 km. Vogel ima veliki broj kvalitetnih skijaških staza prilagođenih kako početnicima, tako i zahtevnijim skijašima. Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na 2 ha i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je dečiji park.

Bohinj Hoteli

Agencija Odeon World Travel u ponudi ima Bohinj Eco Hotel 5* koji je jedan od najboljih hotela u Sloveniji. Wellness centar nalazi se na poslednjem spratu hotela i ovde je, u posebnoj atmosferi sa predivnim pogledom na planinske vrhove Alpa, gostima na raspolaganju bazen, parno kupatilo, finska sauna, sobe za masažu, prostor za relaksaciju i velika terasa za sunčanje.

Aquapark je povezan toplim podzemnim hodnikom sa hotelom, a u svom sastavu ima bazen za rekreativno plivanje (31° C), dečiji bazen (34° C), 2 whirlpool-a (34° C), 2 tobogana, brzu reku, masažere, dve pećine, dve stene za penjanje, ostrvo i otvorenu terasu za sunčanje. Sauna park podeljen je na dve tematske celine. Na prvom spratu su saune (dve finske, parna i infracrvena) koje su povezane sa bazenima. Dok su u prizemlju saune namenjene gostima koji žele potpuno opuštanje (finska, parna, dve infracrvene i jedna bio finska).

Bohinjsko Jezero

Bohinjsko jezero je najveće prirodno jezero u Sloveniji, a nalazi se u okrilju jedinog slovenačkog nacionalog parka Triglav. Jezereska voda ispunjava glacijalnu dolinu i sadrži oko 100 miliona kubnih metara vode, a oko 80% površine jezera dublje je od 20 metara. Leti temperatura vode doseže do 22° C, dok se zimi često zaledi. Jezero Bohinj je savršena destinacija za aktivnosti na vodi, kao što su plivanje, ronjenje, veslanje, jedrenje ili sportski ribolov. Posetioci naročito uživaju u vožnji turističkim čamcima ili jednostavno u šetnji duž obale. Jezero je udaljeno 6 km od hotela Bohinj Eco 5*.

Slike: Bohinj

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel