Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

KRANJSKA GORA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Alpina 3*

Kranjska Gora (Karniola)
Hotel je odlično lociran, nalazi se na samom skijalištu, pored staze Kekec. Od centra mesta udaljen je 300 m. (više)
Alpski Resort Špik 4*

Gozd Martuljek
Hotel se nalazi u mestu Gozd Martuljek, koje je udaljeno od Kranjske Gore 5 km. Najbliža ski staza je 3 km udaljena od hotela, a za goste hotela je obezbeđen prevoz do Kranjske Gore. (više)
App Bernik Centar 3*


Nalaze se u samom centru Kranjske Gore, preko puta hotela Prisank. Od skijališta su udaljeni 100 m. (više)
APP Bernik Kuća aktivnog odmora 3*

Kranjska Gora
Novoizgrađena kuća, nalazi se u samom centru Kranjske Gore, preko puta hotela Prisank. Od skijališta je udaljena 100 m. (više)
App Potepuh 4*

Kranjska Gora (Karniola)
Apartmani su smešteni u mirnom delu Kranjske Gore, u novom delu naselja Savsko. Od centra Kranjske Gore i ski staza udaljeni su 600 m. Apartmani su pravi izbor za ljubitelje netaknute prirode i one koji žele da se rekreiraju, ali i potpuno opuste i uživaju u svom zimovanju. (više)
App Vitranc 3*

Kranjska Gora
Apartmani se nalaze u centru Kranjske Gore. Od skijališta su udaljeni 100 m. (više)
Kompas 4*

Kranjska Gora
Najveći hotel na Kranjskoj Gori, nalazi se preko puta hotela Ramada Resort (ex Larix) i skijališta. (više)
Lek 4*

Kranjska Gora
Okružen zelenilom, ovaj hotel je udaljen 250 m od centra mesta i skijališta. (više)
Ramada Hotel & Suites ex Prisank 4*

Kranjska Gora
Hotel se nalazi u centru mesta, 100 m udaljen od skijališta. (više)
Ramada Resort ex Larix 4*

Kranjska Gora
Hotel se nalazi na samom početku skijališta i na 100 m od centra. (više)
Ski Pass 4*

Kranjska Gora (Karniola)
Ovaj moderno opremljen hotel otvoren je u decembru 2012. god. Od skijališta je udaljen 300 m, a od centra Kranjske Gore 200 m. Ispred samog hotela je autobuska stanica. (više)
Špik 3*

Gozd Martuljek
Hotel se nalazi u mestu Gozd Martuljek, koje je udaljeno od Kranjske Gore 5 km. Najbliža ski staza je 3 km udaljena od hotela, a za goste hotela je obezbeđen prevoz do Kranjske Gore. (više)
Suite Hotel Klass 4*

Kranjska Gora (Karniola)
Ovaj moderno opremljen hotel udaljen je 600 m od centra Kranjske Gore i 1 km od skijališta, do kojeg je organizovan prevoz. (više)

Kranjska Gora smeštena je na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije sa svojim impozantnim vrhovima i šumama predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste

Kranjska Gora Skijanje 2017 / 2018 | Slovenija

Kranjska Gora

Kranjska Gora, smeštena u dolini između Karavanki i Julijskih Apla, na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije, sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste.

Kranjska Gora Ski Centar

Kranjska Gora je jedan je od najpoznatijih i najznačajnijih ski centara u Sloveniji. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenju za svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Kranjska Gora Skijalište

Ski liftovi i ski tereni se prostiru po padinama Vitranca od Kranjske Gore do Planice, na nadmorskoj visini od 800 do 1570 m. Za trčanje na skijama uređeno je 40 km staza, a otvoreno je i prirodno klizalište na jezeru Jasna. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za alpsko i nordijsko skijanje, kao i za snowboard.

Hoteli Kranjska Gora

Kranjska Gora nudi veliki izbor kvalitetnih hotela, od kojih većina nudi i wellness i spa usluge.

Agencija Odeon World Travel je za zimsku sezonu 2017/18 pripremila široku ponudu hotela na Kranjskoj Gori. Iz ponude izdvajamo hotele koji je nalaze na samoj Kranjskoj Gori: Hotel Ramada Resort (ex Larix) 4* nalazi se na samoj stazi a od centra je udaljen svega 100 m, Kompas 4* nalazi se preko puta hotela Ramada Resort i odličan je izbor za porodice. Oba ova hotela nude jako dobre wellness usluge, u sklopu Ramada Resort Hotela nalazi se vodeni park Aqua Larix koji se prostire na 400 kvadratnih metara površine. Za porodice takođe preporučujemo Ramada Hotel & Suite (ex Prisank) 4* koji se nalazi u centru mesta, na svega 100 m od skijališta.

Kranjska Gora Ski pass

Na zvaničnoj stranici skijališta Kranjska Gora, možete pogledati cene ski pass-a.

Izleti - Kranjska Gora

Prelepo prirodno okruženje nudi bezbroj mogućnosti za pešačenje, biciklizam, planinarenje ili ribolov.

U okolini Kranjske Gore izvire Sava Dolinka. Prvi izvor ove reke je vodopad Nadiža, nakon čega teče pod zemljom kroz dolinu Planica do prirodnog rezervata Zelenci gde ponovo izvire. Ovaj prirodni rezervat, koji važi za najlepši i najzeleniji deo Slovenije nalazi se na svega 5 km od Kranjske Gore. Ne remeteći prirodu, specijalnim drvenim mostićem možete se prošetati do jezera i po močvarnoj okolini i uživati u nestvarnim nijansama zelene boje.

Na manje od 2 km od Kranjske Gore nalazi se još jedan biser prirode, jezero Jasna. Oko čitavog jezera je uređena staza za šetanje, a tokom zime ovde se nalazi klizalište.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5974 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel