Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

MARIBORSKO POHORJE  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

App Bolfenk 4*

(Maribor)
Odlično opremljeni apartmani nalaze se na skijalištu u neposrednoj blizini glavne gondole. (više)
Arena 4*

(Maribor)
Hotel je smešten u podnožju Mariborskog Pohorja, u idiličnom ambijentu, pored same staze. Na samo 6 km nalazi se grad Maribor. (više)
Bellevue Mariborsko Pohorje 4*

(Maribor)
Ovaj veoma prijatan hotel nalazi se na 1.050 m nadmorske visine, na samoj stazi. Do hotela je moguće doći gondolom ili okolnim putem. (više)
Bolfenk 4*

(Maribor)
Hotel se nalazi u okviru istoimenog apartmanskog naselja, na padinama Pohorja, na 1.050 m nadmorske visine, u blizini ski staze. (više)
Habakuk 4*

(Maribor)
Ovaj luksuzno opremljen hotel se nalazi u podnožju Mariborskog Pohorja, 100 m je udaljen od gondole. (više)
Videc 3*


(više)

Mariborsko Pohorje predstavlja razvijeno turističko i sportsko središte sa odličnim terenima za skijanje na kojima se održavaju i velika svetska takmičenja

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje se prostire na nadmorskoj visini od 325 do 1347 m, a od Maribora, koji je drugi po veličini grad u Sloveniji, udaljeno je 6 km.

Mariborsko Pohorje Ski Centar

Mariborsko Pohorje, sa naseljima Radvanje i Razvanje u svom podnožju, predstavlja razvijeno turističko i sportsko-rekreativno središte i najveći skijaški centar u Sloveniji. Odlični tereni za skijanje preduslov su za održavanje velikih svetskih takmičenja, a svakako je najpoznatije Zlatna Lisica

Mariborsko Pohorje Skijalište

Na padimana Mariborskog i Areškog Pohorja skijašima je na raspolaganju ukupno 41 km uređenih staza. Staza za noćno skijanje duga je 10 km i najduža je osvetljena staza u Evropi. Sezona skijanja traje od decembra do aprila.

Hoteli Mariborsko Pohorje

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima hotele udruženja Terme Maribor. Iz ponude izdvajamo hotele u podnožju Mariborskog Pohorja – Habakuk 4* i Arena 4*. U okviru Hotela Habakuk gostima je na raspolaganju Wellness i spa centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima sa termalnom vodom, kao i prvi Babor Signature Spa centar u regiji.

Terme Maribor su zastupnik poznate kozmetičke kuće Babor, tako da pored tretmana preparatima ove vrhunske kozmetičke linije gosti mogu i da kupe različite proizvode Babor kozmetike. U okviru hotela Arena nalazi se Energetski wellness centar Arena koji se prostire se na 400 m² i gostima nudi svet sauna, piling tretmane i masaže. Na samom Pohorju izdvajamo hotele Bellevue 4*, Bolfenk 4*, Videc 3*. Apartmansko naselje Bolfenk nudi i apartmane Bolfenk i Videc. U okviru apartmanskog naselja nalazi se Gorski wellness centar sa bazenom, whirpool-om i saunama, a u hotelu Bellevue nalazi se Wellness centar u kome gosti mogu da uživaju u bogatoj ponudi sauna, kao što su turska sauna, extremna finska ili hromoterapijska finska sauna, a na raspolaganju su im tunel iznenađenja sa tuševima, soba za odmor i ledena jama.

Mariborsko Pohorje Ski pass

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima skijaške pakete koji uključuju ski pass, kao i pakete u kojima je odobren popust na kupovinu ski pass-a. Redovne cene ski pass-a možete pogledati na zvaničnoj stranici Mariborsko Pohorje Ski Pass.

Terme Maribor

Terme Maribor smeštene su u prelepom okruženju, u podnožju Mariborskog Pohorja. Pored skijanja u zimskom periodu odlični su uslovi za aktivan odmor tokom cele godine. Gostima su na raspolaganju vožnja bicikli i pešačenje uređenim stazama, kao i odlazak na veliki broj izleta.

Termalna voda temperature 69° C izvire na dubini od 900 m, bogata je jodom i fluorom, a posebno se preporučuje kod oboljenja zglobova, mišića, bolesti krvnih sudova i ginekoloških problema.

Grad Maribor

Grad Maribor, smešten na obalama reke Drave, udaljen je svega 6 km od Mariborskog Pohorja. Autobuska stanica nalazi se odmah ispod stanice gondole sa koje na svakih 15 minuta polazi autobus kojim se stiže do centra Maribora.

Maribor, sa svojim starim graskim jezgrom i trgovima sa znamenitim građevinama, gostima nudi veliki broj mogućnosti za istraživanje i šetnju. Ovde možete videti najstariju lozu na svetu, uživati u gradskom parku ili u nekom od mnogobrojnih kafića i restorana.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel