Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

ROGLA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Bungalovi Rogla 3*

Rogla (Žreče Pohorje)
Bungalovi se nalaze na 250 m od hotela Planja i Rogla. (više)
Natura 4*

(Žreče Pohorje)
Ovaj novootvoreni hotel nalazi se na samom skijalištu. (više)
Planja 4*

Rogla (Žreče Pohorje)
Ovi najpoznatiji hoteli ski centra Rogla međusobno su povezani. Smešteni su na samom skijalištu na nadmorskoj visini od 1.500 m, a od žičare su udaljeni 150 m. (više)
Rogla 3*

Rogla (Žreče Pohorje)
Ovi najpoznatiji hoteli ski centra Rogla međusobno su povezani. Smešteni su na samom skijalištu na nadmorskoj visini od 1 500 m, a od žičare su udaljeni 150 m. (više)
Vile Terme Zrece 4*

Rogla (Žreče Pohorje)
Ovaj kompeks čini 10 apartmanskih kuća, smeštenih pored jezera Zreče. Od skijališta Rogla su udaljene 17 km, a od modernog wellness & spa kompleksa Terme Zreče 200 m. (više)

Rogla se nalazi na jednom od vrhova Pohorja, planinskog masiva koji čini poslednji jugoistočni deo Alpa. Rogla se diči najvećim poligonom za snowboard u Evropi

Rogla Skijanje 2017/2018 | Slovenija

Rogla

Rogla se nalazi na jednom od vrhova Pohorja, planinskog masiva koji čini poslednji jugoistočni deo Alpa.

Rogla Skijanje

Skijaški centar Rogla se prostire na nadmorskoj visini od 1050 do 1517 m i ima 15 km skijaških staza, 28 km staza za nordijsko skijanje, 2 staze za noćno skijanje kao i poligon za početnike. Sve staze su opremljene topovima za veštački sneg.

Fun Park Rogla

Za ljubitelje adrenalina posebnu atrakciju čini Fun Park Rogla – najveći poligon za snowboard u ovom delu Evrope.

Rogla Hoteli

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima hotele na samoj Rogli, u neposrednoj blizini skijališta.

Iz ponude izdvajamo hotel Natura 4*, koji je najnoviji i najlepši hotel na Rogli, zatim hotele Planja 4* i Rogla 3* koji su najpoznatiji hoteli ski centra rogla, a međusobno su povezani. Smešteni sun a samom skijalištu na nadmorskoj visini od 1500 m, a od žičare su udaljeni 150 m.

Rogla Ski Pass

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima pakete koji uključuju ski pass, a redovne cene možete pogledati zvaničnoj stranici Rogla Ski Pass.

Terme Zreče

Terme Zreče nalaze se u mestu Zreče između reke Dravinje i reke Koprivnica. Smeštene su u podnožju planine Rogla čija blagotvorna klima povoljno utiče na osobe koje imaju poteškoće sa bolestima pluća i smetnjama u respiratornom sistemu. Tokom zime od termalnog centra saobraća shuttle bus do skijališta. Posebno je atraktivno jezero okruženo šumovitim brežuljcima. Sa blagom podalpskom klimom i brojnim mogućnostima za sport i rekreaciju Terme Zreče, zajedno sa Roglom, nude jedinstvenu ponudu tokom svih godišnjih doba.

Termalna voda Termi Zreče je akratotermalna sa visokim sadržajem kalcijuma, magnezijuma, hidrogen-karbonata, što je od značaja za postupak balneo terapije i rehabilitacije. Termalna voda ima balgotvoran uticaj nakon povreda ili oboljenja lokomotronog sistema, perifernog nervnog sistema, ginekoloških ili onkoloških operativnih zahvata. Temperatura vode na izvoru je 34,5° C. Terme Zreče se posebno ponose pohorskim tresetom, čija se starost procenjuje na oko 10.000 godina, a eksplatiše se iz ekološki čistog močvarnog područja pohorskih šuma.

Wellness i Skijanje

Blizina Rogle i Termi Zreče, kao i ski bus koji saobraća svakodnevno, omogućavaju gostima da u isto vreme uživaju u termalnoj vodi i u sportovima na snegu. U ponudi agencije Odeon World Travel su različiti paketi koji kombinuju spavanje u Termama Zreče i skijanje na Rogli ili spavanje na Rogli i uživanje u termalnom kompleksu Termi Zreče.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel