Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Angella 4*

Kopaonik
Nalazi se u turističkom centru Kopaonika, pored ski staza. (više)
Apart Hotel & Spa Zoned 4*

Kopaonik
Moderan hotel u planinskom stilu, nalazi se u vikend naselju, 4 km od centra Kopaonika. (više)
Aparthotel Mount 2*

Kopaonik
Nalazi se u centru Kopaonika, udaljen od hotela Grand 100 m, od najbliže žičare (Karaman greben) oko 200 m. (više)
Brzece Apartmani Centar 0*


Apartmani Brzeće Centar, kompleks projektovan u skladu sa najvišim standardima, nalaze se u turističkom centru Brzeće, na 15 km od Brusa i 14 km od centra Kopaonika, na 1070 m nadmorske visine. Apartmani Brzeće Centar, projektovani u skladu sa najvišim standardima, nepogrešiv su izbor kako za autentično zimovanje, tako i za savršen letnji odmor. (više)
Club A 3*

Kopaonik
Smešten u samom centru turističkog kompleksa, 100 m od najbližeg ski-lifta. (više)
Grand Hotel & Spa 4*

Kopaonik
Luksuzni hotel u turističkom centru Kopaonika, udaljen 50 m od ski liftova i staza, renoviran 2012. god, otvoren je za goste tokom cele godine za aktivan porodični odmor, wellness & spa odmor ili za organizaciju raznih manifestacija. (više)
Grey 4*

Kopaonik
Lociran je na samoj stazi, u podnozju Karaman Grebena i predstavlja pravi primer ski in - ski out hotela. Hotel je otvoren u decembru 2015 godine. Koncept mini hotela sa posebnim akcentom na dizajnu, personalizovanoj usluzi, kvalitetnom i komfornom smeštaju.
(više)
JollyKop Mountain Village 3*

Kopaonik
Novoizgrađeni, moderan apartmanski kompleks, nalazi se u vikend naselju Treska, udaljen 6 km od centra Kopaonika i 2.5 km od Sunčane Doline, najbliže žičare. (više)
Junior 3*

Kopaonik
Hotel je udaljen 15 km od Brusa i 14 km od centra Kopaonika a nalazi se na 1.100 m nadmorske visine. Žičara Bela Reka koja povezuje Brzeće i skijalište na vrhu Kopaonika udaljena je 400 m. (više)
Konaciste Župa 0*

Kopaonik
Konačište Župa je novootvoreni objekat je u neposrednoj blizini hotela Srebrna Lisica, u mirnom prirodnom ambijentu, okruženo borovom šumom. Nalazi se između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine i predstavlja pravi izbor za pasionirane skijaše. (više)
Kraljevi Cardaci Spa 3*

Kopaonik
Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Naselje čine Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa i Apartmani Kraljevi Čardaci Spa.
Kraljevi Čardaci Spa ima 70 soba i apartmana različitih struktura.
(više)
Milmari Resort 3*

Kopaonik
Novosagrađeni, moderno, opremljen hotel, nalazi se u vikend naselju, udaljen 2 km od Vile Milmari. (više)
Milmari Vila 3*

Kopaonik
Savremeno opremljena vila, nalazi se u vikend naselju, udaljena 6 km od centra Kopaonika. (više)
MujEn Comfort 4*


(više)
MujEn Lux 4*


(više)
Nebeska Stolica 1 4*

Kopaonik
Nalazi se na ski stazi Pajino preslo Mašinac, udaljen 200 m od hotela Grand. Hotel je ski-in ski-out i odličan je izbor za porodice sa decom. (više)
Nebeska Stolica 2 4*

Kopaonik
Hotel je ski-in ski-out i nalazi se na ski stazi Pajino preslo Mašinac, iznad Nebeske stolice I. (više)
Putnik 3*

Kopaonik
Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1.650 m nadmorske visine, 200 m udaljen od žičare, 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika. (više)
Srebrna Lisica 3*

Kopaonik
Hotel je kompletno renoviran 2013. god, smešten u srcu ski-centra Kopaonik, između staza Malo jezero i Sunčana dolina. (više)
Vila Art 0*


Vila Art (bivši Beopetrol - Lukoil) nalazi se u samom ski centru Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staze Karaman greben (250m), a od hotela Grand udaljena je svega 90m. (više)
Vila Trag 3*


Vila Trag 3* je noviji, moderan objekat, otvoren decembra 2012 godine. Nalazi se na obroncima Kopaonik-a u Vikend naselju, na samom puta Raška - Kopaonik preko Rudnice. Vila Trag je udaljena od samog ski centra Kopaonik oko 4.5km, a od najbliže ski staze Sunčana Dolina oko 2km. (više)

Apartmani

Apartmani Konaci 4*

Kopaonik
Kompletno renovirani 2012. apartmani nalaze se u centru Nacionalnog parka Kopaonik, turističkog kompleksa i zabavnog života, a samo 100 m od ski staza. (više)
Apartmani Kraljevi Cardaci Spa 3*

Kopaonik
Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Naselje čine Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa i Apartmani Kraljevi Čardaci Spa. (više)
App Srbijasume 0*

Kopaonik
Objekat čine tri, nedavno renovirane kuće, nalazi se u blizini hotela Putnik, 700 m od najbliže žičare Sunčana dolina i 1.5 km od turističkog centra Kopaonik. Objekat je u procesu kategorizacije. (više)
Crystal Kop Vila Jelica 4*

Kopaonik
Crystal Kop Vila Jelica se nalazi u naselju Treska, 6 km od turističkog centra Kopaonik. (više)
Jaram Vile 0*

Kopaonik
Nov kompleks koji čine četiri vile: „Anastasija“, „Jelena“, „Simonida“ i „Teodora“. Nalaze se na samoj ski stazi Karaman i Jaram kojesu povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Njihova arhitektura je inspirisana srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. (više)
JAT Apartmani 2*

Kopaonik
JAT Apartmani se nalaze u centru Kopaonika od žičare Pančićev vrh i Malo jezero udaljeni su 120 m. (više)
Konaciste Vila Nikola 3*

Kopaonik
Nalazi se u centru skijaškog naselja Kopaonik, u blizini Apartmana Konaci (pored JAT Apartmana), od najbliže žičare udaljena je 50 metara. (više)
Mećava Apartmani 0*

Kopaonik
Najnoviji objekat na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Apartmani su luksuzno opremljeni i prve goste će ugostiti u decembru 2013.god. (više)
Srebrnac 2*

Kopaonik
SKI IN – SKI OUT hotel, prvenstveno namenjen skijašima. Nalazi na putu od turističkog centra Kopaonik prema Brzeću. Ispred objekta se nalazi 9 ski staza i 2 žičare - četvorosed i žičara/tanjir koje vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. (više)
Vila Kopaonik 3*


Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana i Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat, svojom funkcionalnošdu omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i dvoetažnu podzemnu garažu sa objektom. (više)
Vila Nika 0*


Vila Nika se nalazi na Kopaoniku, u strogom centru, u neposrednoj blizini staze Karaman i hotela Grand. Objekat je apartmanskog tipa, završen 2012. god. Do vile je moguće doći kolima. U toku skijaške sezone u vilu se može ući / izaći direktno sa staze skijama (više)
Vila Ras 0*


Novootvorena Vila Ras se nalazi na nadmorskoj visini od 1710m, u samom središtu ski centra Koponik, samo 250m od ski staza i u neposrednoj blizini Jat-ovih apartmana sa direktnim prilazom sa glavnog puta. (više)
Vila SAN APARTMANI 0*


Vila San se nalazi u vikend naselju, na 4 km od centra Kopaonika i 2 km od najbliže žičare Sunčana dolina. (više)
Vila Vesna 0*

Kopaonik
Vila Vesna se nalazi u Vikend naselju Treska, koje je od centra Kopaonika udaljeno 6 km.
(više)
Vila Zvončica 3*


Novoizgrađen objekat apartmanskog tipa, u centru Kopaonika, otvoren decembra 2016 god. Okružena borovom šumom, u samom središtu turističkog centra, savremeno opremljena vila, vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima. Od ski staze i polazišta žičare Karaman Greben vila je udaljena oko 250m, a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa 100m. (više)

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako najveći i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji

Kopaonik skijanje 2017/2018

Ski centar Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako u Srbiji najpopularniji i najveći. Kopaonik ili "Sunčana planina" ima do 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% ski staza, čime se sezona skijanja produžava, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji momogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Skijalište Kopaonik

Vrhunski uređeni, raznovrsni skijaški tereni Kopaonika nalaze se na nadmorskoj visini od 1650 do 2 017m n/v. Ski centar Kopaonik obuhvata 62 km staza za alpsko (23 plavih, 10 crvenih, 6 crnih) i nordijsko skijanje, kao i snowboard park, opremljen po najvišim standardima, sa stazom dužine 450 m.

Raznovrsnost staza pruža mogućnost skijanja svim kategorijama skijaša, a za ljubitelje noćnog skijanja osvetljena je staza "Malo Jezero" (450m). Osim toga, za najmlađe skijaše i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor "ski vrtića" sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Sve staze su veoma dobro povezane sistemom od 24 žičare i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Sistem čini 3 šestosedežnice, 7 četvorosedežnica sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, 2 dvosedežnice, 2 vučna ski lifta (sidra), 8 ski liftova (tanjir) i 3 vezna ski lifta. Postoje tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, super veleslalom i spust.

Žičara četvorosed "Pančićev vrh" tokom čitave zimske sezone, ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik pruža.

Hoteli i apartmani na Koponiku

Većina hotela visoke i srednje kategorije, kao i apartmanskih smeštajnih kapaciteta nalazi se na samom skijalištu. U veoma razvijenom turističkom centru Kopaonik pored ostalih sadržaja, postoji i veliki broj restorana i kafića u kojima se odvija najluđi noćni provod po kojem je Kopaonik prepoznatljiv.

Izaberite neke od hotela ili apartmana u ski centru Kopaonik po najpovoljnijim cenama. Agencija Odeon World Travel je za ski sezonu 2017/2018 obezbedila široku ponudu hotela na Kopaoniku, među kojima posebna preporučujemo hotele: Grand Hotel & Spa 4*, Angella Hotel & Residence 4*, Apartmani Konaci 4* , Nebeske Stolice 4* 1 i 2 i Club A 4*. Ovi hoteli su odlično pozicionirani, u samom ski centru Koponik, na samoj stazi ili u njenoj neposrednoj blizini.

Slike: Kopaonik

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5732 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel