Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Angella 4*

Kopaonik
Nalazi se u turističkom centru Kopaonika, pored ski staza. (više)
Apart Hotel & Spa Zoned 4*

Kopaonik
Moderan hotel u planinskom stilu, nalazi se u vikend naselju, 4 km od centra Kopaonika. (više)
Aparthotel Mount 2*

Kopaonik
Nalazi se u centru Kopaonika, udaljen od hotela Grand 100 m, od najbliže žičare (Karaman greben) oko 200 m. (više)
Club A 3*

Kopaonik
Smešten u samom centru turističkog kompleksa, 100 m od najbližeg ski-lifta. (više)
Grand Hotel & Spa 4*

Kopaonik
Luksuzni hotel u turističkom centru Kopaonika, udaljen 50 m od ski liftova i staza, renoviran 2012. god, otvoren je za goste tokom cele godine za aktivan porodični odmor, wellness & spa odmor ili za organizaciju raznih manifestacija. (više)
Grey 4*

Kopaonik
Lociran je na samoj stazi, u podnozju Karaman Grebena i predstavlja pravi primer ski in - ski out hotela. Hotel je otvoren u decembru 2015 godine. Koncept mini hotela sa posebnim akcentom na dizajnu, personalizovanoj usluzi, kvalitetnom i komfornom smeštaju.
(više)
JollyKop Mountain Village 3*

Kopaonik
Novoizgrađeni, moderan apartmanski kompleks, nalazi se u vikend naselju Treska, udaljen 6 km od centra Kopaonika i 2.5 km od Sunčane Doline, najbliže žičare. (više)
Junior 3*

Kopaonik
Hotel je udaljen 15 km od Brusa i 14 km od centra Kopaonika a nalazi se na 1.100 m nadmorske visine. Žičara Bela Reka koja povezuje Brzeće i skijalište na vrhu Kopaonika udaljena je 400 m. (više)
Kraljevi Cardaci Spa 3*

Kopaonik
Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Naselje čine Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa i Apartmani Kraljevi Čardaci Spa.
Kraljevi Čardaci Spa ima 70 soba i apartmana različitih struktura.
(više)
Milmari Resort 3*

Kopaonik
Novosagrađeni, moderno, opremljen hotel, nalazi se u vikend naselju, udaljen 2 km od Vile Milmari. (više)
Milmari Vila 3*

Kopaonik
Savremeno opremljena vila, nalazi se u vikend naselju, udaljena 6 km od centra Kopaonika. (više)
MujEn Comfort 4*


(više)
MujEn Lux 4*


(više)
Nebeska Stolica 1 4*

Kopaonik
Nalazi se na ski stazi Pajino preslo Mašinac, udaljen 200 m od hotela Grand. Hotel je ski-in ski-out i odličan je izbor za porodice sa decom. (više)
Nebeska Stolica 2 4*

Kopaonik
Hotel je ski-in ski-out i nalazi se na ski stazi Pajino preslo Mašinac, iznad Nebeske stolice I. (više)
Putnik 3*

Kopaonik
Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1.650 m nadmorske visine, 200 m udaljen od žičare, 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika. (više)
Srebrna Lisica 3*

Kopaonik
Hotel je kompletno renoviran 2013. god, smešten u srcu ski-centra Kopaonik, između staza Malo jezero i Sunčana dolina. (više)

Apartmani

Apartmani Kraljevi Cardaci Spa 3*

Kopaonik
Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Naselje čine Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa i Apartmani Kraljevi Čardaci Spa. (više)
App Srbijasume 0*

Kopaonik
Objekat čine tri, nedavno renovirane kuće, nalazi se u blizini hotela Putnik, 700 m od najbliže žičare Sunčana dolina i 1.5 km od turističkog centra Kopaonik. Objekat je u procesu kategorizacije. (više)
Crystal Kop Vila Jelica 4*

Kopaonik
Crystal Kop Vila Jelica se nalazi u naselju Treska, 6 km od turističkog centra Kopaonik. (više)
Jaram Vile 0*

Kopaonik
Nov kompleks koji čine četiri vile: „Anastasija“, „Jelena“, „Simonida“ i „Teodora“. Nalaze se na samoj ski stazi Karaman i Jaram kojesu povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Njihova arhitektura je inspirisana srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. (više)
JAT Apartmani 2*

Kopaonik
JAT Apartmani se nalaze u centru Kopaonika od žičare Pančićev vrh i Malo jezero udaljeni su 120 m. (više)
Konaciste Vila Nikola 3*

Kopaonik
Nalazi se u centru skijaškog naselja Kopaonik, u blizini Apartmana Konaci (pored JAT Apartmana), od najbliže žičare udaljena je 50 metara. (više)
Mećava Apartmani 0*

Kopaonik
Najnoviji objekat na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Apartmani su luksuzno opremljeni i prve goste će ugostiti u decembru 2013.god. (više)
Residence Konaci - Sunčani Vrhovi 4*

Kopaonik
Kompletno renovirani 2012. apartmani nalaze se u centru Nacionalnog parka Kopaonik, turističkog kompleksa i zabavnog života, a samo 100 m od ski staza. (više)
Srebrnac 0*

Kopaonik
SKI IN – SKI OUT hotel, prvenstveno namenjen skijašima. Nalazi na putu od turističkog centra Kopaonik prema Brzeću. Ispred objekta se nalazi 9 ski staza i 2 žičare - četvorosed i žičara/tanjir koje vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. (više)
Vila Kopaonik 3*


Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana i Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat, svojom funkcionalnošdu omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i dvoetažnu podzemnu garažu sa objektom. (više)
Vila SAN APARTMANI 0*


Vila San se nalazi u vikend naselju, na 4 km od centra Kopaonika i 2 km od najbliže žičare Sunčana dolina. (više)
Vila Vesna 0*

Kopaonik
Vila Vesna se nalazi u Vikend naselju Treska, koje je od centra Kopaonika udaljeno 6 km.
(više)
Vila Zvončica 3*


Novoizgrađen objekat apartmanskog tipa, u centru Kopaonika, otvoren decembra 2016 god. Okružena borovom šumom, u samom središtu turističkog centra, savremeno opremljena vila, vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima. Od ski staze i polazišta žičare Karaman Greben vila je udaljena oko 250m, a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa 100m. (više)

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako najveći i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji

Kopaonik ima prirodni potencijal od 200 sunčanih i 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% kapaciteta ski centra tako da sezona traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova.

Vrhunski uređeni skijaški tereni se nalaze na nadmorskoj visini od 1.770 do 2.017 m, sa 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje i snowboard parkom opremljenim po najvišim standardima, sa stazom dužine 450 m.

Broj ski žičara i liftova je 24, uključujući dečiji ski vrtić, kapaciteta od preko 32.000 skijaša na sat.

Raznovrsnost staza (21 plava, 9 crvenih i 6 crnih) pruža mogućnost skijanja svim kategorija skijaša a za ljubitelje noćnog skijanja osvetljena je staza „Malo Jezero“ (450 m).

Postoje tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, super veleslalom i spust.

Većina hotelskih i apartmanskih smeštajnih kapaciteta se nalazi na samoj planini u veoma razvijenom turističkom centru koji poredostalih sadržaja ima i veliki broj restorana i kafića sa bogatim noćnim životom po kojem je Kopaonik već poznat.

Udaljenost od Beograda 290 km.

Slike: Kopaonik

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 121.7851 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel