Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Idila Hotel & Spa 4*

Zlatibor
U blizini centra i svih sadržaja turističkog naselja Zlatibora. (više)
Mona Zlatibor 4*

Zlatibor
Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, 200 m od jezera, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. (više)
Odmaralište Dunav 0*

Zlatibor
Kompletno renovirano 2011 godine, Odmaralište "Dunav" smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. (više)
Palisad 4*

Zlatibor
Hotel je kompletno renoviran 2014.god. i nalazi se nadomak jezera u centralnom delu Kraljevih voda, na najlepšem delu zlatiborske visoravni. (više)
Vila Pina 4*

Zlatibor
Smeštena u centru Zlatibora, nadomak jezera. (više)

Apartmani

Apartmani Bohemia 3*

Zlatibor
Vila Bohemia su luksuzno opremljeni apartmani koji se nalaze u Naselju Obudojevica u mirnom delu Zlatibora, 800 m od centra. (više)
Pansion Club Satelit 0*

Zlatibor
Hotel je 850 m udaljen od centra Zlatibora. (više)

Zlatibor, planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Bogata četinarskim šumama i velikim brojem sunčanih dana, Zlatibor čine pravim izborom

Zlatibor skijanje i zimovanje 2017/2018

Zlatibor, vazdušna banja i planinski turistički centar sa najdužom tradicijom u Srbiji. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima, Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina tokom leta i zime. Ukrštanje mediteranskih i kontinetalnih vetrova rascvetava "ružu vetrova" baš na Zlatiboru koja vraća harmoniju i mir u dušu svih posetilaca utičući blagodetno na njihovo zdravlje.

Ski centar Tornik

Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m). Ski centar Tornik nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490, 9 km udaljeno od turističkog centra Zlatibor. Sistem žičara čine jedan šestosed, kapaciteta 3.000 skijaša na sat i dva ski lifta (sidro), ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Četri skijaške staze (Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac) ukupne dužine 3.900 m, pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje tako da ski centar Tornik na Zlatiboru, više ne zavisi od vremenskih uslova. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm.

Šta još nudi Zlatibor?

Zlatibor je omiljena planina vrhunskih sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, izgrađeni su i najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen. Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i poslastičarnicama predstavlja pravo mesto za dnevnu i noćnu zabavu.

Šetnju borovim šumama upotpuniće poseta nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećinu, Etno selo Sirogojno, Manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad. Udaljenost od Beograda je 230 km.

Na Zlatiboru ćete biti u prilici da prošetate prelepim stazama, duž kojih možete naći tezge sa domaćim čajevima, lekovitim travama napitcima i raznim proizvodima domaće kuhinje i radinosti. Možete se zabaviti jahanjem konja po prostranim pašnjacima, a zimi uživati u aktivnostima na snegu i vožnji u kočijama. Možete posetiti jedinstveni muzej pod otvorenim nebom u zlatiborskom selu Sirogojno i videti život srpskih seljaka iz davnih vremena, njihove kuće, stvaralaštvo, predmete iz svakodnevnog života i krčme.

Zlatibor je jedna od najpopularnijih planina u Srbiji, koju sve više posećuju i strani turisti. Na idealnih 900 m nadmorske visine ova vazdušna banja zarobiće sva vaša čula prelepom prirodom, jezerima, bogatim zimskim programom, dobro uklopljenim sa najmondenskijim kaficima, restoranima, noćnim klubovima i različitim smeštajnom objektima. Ukratko, ova planina nikada ne spava.

Hoteli i apartmani na Zlatiboru

Izaberite neke od hotela ili apartmana na Zlatiboru po najpovoljnijim cenama. Agencija Odeon World Travel je za ski sezonu 2017/2018 obezbedila ponudu hotela na Zlatiboru, među kojima izvajamo hotele po kojima je Zlatibor poznat: Hotel Mona Zlatibor 4*, Hotel Palisad 4*, Idila Hotel & Spa 4* i Klub Satelit Zlatibor Luxury Apartments, Rooms & Spa.

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.6010 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel