Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

DAVOS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Appartment Feriensiedlung Solaria 3*

St Moric (Graubünden)
Apartmani se nalaze na ulazu u dolinu Dischma sa prelepim pogledom na Parsenn i Jakobshorn planine. Od skijališta Parsenn udaljeni su 700 m, a stanica ski bus-a nalazi se direktno ispred apartmana. Od centra mesta Davos udaljeni su 600 m, a na svakih 30 min autobus iz Davosa vozi goste do apartmana. (više)
Bünda 3*

St Moric (Graubünden)
Ovaj tradicionalan hotel udaljen je samo 150 m od ski lifta Parsen Davos i nalazi se u regiji Davos Dorf. Od centra mesta sa prodavnicama, restoranima i barovima udaljen je 500 m. (više)
Club Hotel Davos 3*

St Moric (Graubünden)
Hotel se sastoji se od tri međusobno povezane zgrade i nalazi se u regiji Davos Platz. Od centra mesta udaljen je 300 m koliko i od ski lifta Jakobshorn. Ski bus stanica udaljena je 10 m od hotela. (više)
Europe 4*

St Moric (Graubünden)
Tradicija i moderan stil odlika su hotela Europa. Nalazi se samo 5 m od ski lifta Schatzalp Davos-Platz, a u središtu je svih dešavanja jer se nalazi u samom centru mesta Davos Platz. (više)
Maierhof 4*

St Moric (Graubünden)
Hotel se nalazi u centru mesta Davos Dorf i sastoji se iz dve međusobno hodnikom povezane zgrade, od kojih jedna potiče iz 1890. godine dok je druga sagrađena 1990. godine. Od ski centra Parsen Davos udaljen je 100 m, kongresnog centra 500 m, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se ski bus stanica. (više)
Ochsen 2 3*

St Moric (Graubünden)
Ovaj prijatan hotel nalazi se u centru mesta Davos Platz i 200 m od skijališta Jakobshorn, a stanica ski bus-a udaljena je samo 10 m. (više)
Schatzalp Snow & Mountain Resort 4*

St Moric (Graubünden)
Impresivan hotel nalazi se na nadmorskoj visini 1.860 m do kojeg se od Davosa stiže žičarom u trajanju od 4 min vožnje. Hotel ima svoje privatno skijalište Schatzalp/ Strela i idelan je za skijaše jer pored samog hotela nalazi se ski staza koja pruža direktan izlaz na stazu. (više)
Strela 3*

St Moric (Graubünden)
Nalazi se u centru Davos Platz-a i 500 m od skijališta Jakobshorn. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani i barovi dok je ski bus stanica udaljena 100 m. (više)

Švajcarska se nalazi u srednjoj Evropi i prostire se između Ženevskog i Bodenskog jezera, u središnjem delu visokih Alpa i severno od nji. Graniči sa Nemačkom, Austrijom, Italijom, Lihtenštajnom i Francuskom.

Ukupna površina države iznosi 41 285 km2. Glavni grad je Bern, a ostali veći gradovi su Zürich, Geneva, Lausanne i Basel. Savezna je republika koju čine 26 kantona i ima dugu i snažnu tradiciju političke i vojne neutralnosti što joj je omogućilo da bude zemlja domaćin mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Međunarodni olimpijski komitet, Svetska zdravstvena organizacija, FIFA ili Svetska trgovinska organizacija.

Švajcarska je alpska zemlja čija je prosečna nadmorska visina 500–800 m. Njeni najveći vrhovi prelaze i preko 4 500 m. U Švajcarskoj postoje 74 planine koje svojim vrhovima prelaze 4 000 m. Od ovih 74, njih 55 se nalazi u unutrašnjosti zemlje, a 19 se nalaze na granici sa Italijom. Najveći vrhovi su Dufourspitz (4 636 m) i Matterhorn (4 478 m). Klima je umereno-kontinentalna, dok je na planinama planinska i alpska.

Sa preko 200 skijaških centara i stotinama kilometara izvanredno uređenih ski staza, Švajcarska Vam pruža vrhunsko uživanje u svim zimskim sportovima.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel