Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

ST MORITZ  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Art Boutique hotel Monopol 4*

St Moric (Graubünden)
Elegantan Boutique hotel Monopol nalazi se u centru St. Moritza, 300 m od ski bus stanice Chantarellakoja vas vodi do Corviglije i 100 m od autobuske stanice. (više)
Badrutt's Palace 5*

St Moric (Graubünden)
Ovaj luksuzan hotel datira iz 1896. godine i predstavlja dobro poznati simbol St.Moritza. Član je vodećih svetskih hotelskih lanaca Swiss Deluxe i Swiss Historic Hotels. Nalazi se u centru mesta, a od žičare Corvatsch udaljen je 500 m. Gosti imaju besplatan prevoz do žičare. (više)
Crystal 4*

St Moric (Graubünden)
Hotel se nalazi u pešačkoj zoni u centru St. Moritza. Od ski stanice Chantarella koja vas vozi do skijališta Corviglije udaljen je 200 m. (više)
Eden 3*

St Moric (Graubünden)
Sagrađen još u 19 veku, hotel Eden i dalje pleni svojom lepotom i odiše tradicijom dugom 150 godina. Nalazi se u centru St. Moritza odakle lako stižete do svih delova grada. (više)
Hauser Swiss Q 3*

St Moric (Graubünden)
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru mesta St. Moritz. Žičara sa ski stazama udaljena je samo 5 minuta hoda. (više)
Kempinski Grand Hotel Des Bains 5*

St Moric (Graubünden)
Jedan od najboljih i najluksuznijih hotela St. Moritza, udaljen je 14 km od ski staze. Odiše dugom i bogatom tradicijom koja datira još iz 1864 godine. (više)
Kulm 4*

St Moric (Graubünden)
Kulm hotel je jedan od luksuznijih hotela St.Moritza sagrađen 1856 godine čiju istoriju karakteriše prefinjen stil i autentičnost. Nalazi se u srcu St. Moritza sa predivnim pogledom na jezero i 1km od ski stanice Chantarella. (više)
Laudinella 3*

St Moric (Graubünden)
Hotel se nalazi u mirnom delu St. Moritza, oko 500 m od centra grada, odakle vam se pruža predivan pogled na jezero i planine. Žičara Signal udaljena je nekoliko minuta od hotela a do centra mesta vrlo lako stižete autobusom, čija se stanica nalazi ispred hotela. (više)
Randolins 3*

St Moric (Graubünden)
Planinski kompleks Randolins sastoji se od 3 hotela i nalazi se direktno na ski stazi visoko iznad St. Moriza, na čuvenom brdu Suvretta. Sa svojim položajem idealan je za skijaše jer pruža mogućnosti direktnog izlaza na ski stazu. (više)

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 121.5182 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel