Zima / Skijanje | ODEON WORLD TRAVEL

ZERMATT  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Hoteli

Admiral 3*

Zermatt (Valais)
Smešten u neposrednoj blizini centra mesta Zermatt, železničke stanice i Sunnegga Express ski lift stanice koja se nalazi preko puta hotela. Stanica ski busa koja se nalazi ispred hotela odvešće vas do ski lifta Klein Matterhorn i Gornergrat. (više)
Ambasador 4*

Zermatt (Valais)
Ovaj komforan hotel sagrađen u rustičnom chalet stilu, nalazi se 100 m od centra mesta Zermatt. Od skijališta Gornergratbahn Zermatt udaljen je 100 m, glečer Theodul 800 m, a ski bus stanica udaljena je 100 m od hotela. (više)
Gornergrat - Dorf 3*

Zermatt (Valais)
Hotel ima idealnu lokaciju, nalazi se u centru mesta Zermatt preko puta železničke stanice, a od ski lifta Gornergat udaljen je samo 50 m. (više)
Simi 4*

Zermatt (Valais)
Hotel se nalazi u samom centru Zermatta, oko 300 m od železničke stanice. Zbog svog odličnog položaja vrlo lako i brzo se stiže do žičare, ski liftova i bezbroj prodavnica i restorana. (više)

Švajcarska se nalazi u srednjoj Evropi i prostire se između Ženevskog i Bodenskog jezera, u središnjem delu visokih Alpa i severno od nji. Graniči sa Nemačkom, Austrijom, Italijom, Lihtenštajnom i Francuskom.

Ukupna površina države iznosi 41 285 km2. Glavni grad je Bern, a ostali veći gradovi su Zürich, Geneva, Lausanne i Basel. Savezna je republika koju čine 26 kantona i ima dugu i snažnu tradiciju političke i vojne neutralnosti što joj je omogućilo da bude zemlja domaćin mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Međunarodni olimpijski komitet, Svetska zdravstvena organizacija, FIFA ili Svetska trgovinska organizacija.

Švajcarska je alpska zemlja čija je prosečna nadmorska visina 500–800 m. Njeni najveći vrhovi prelaze i preko 4 500 m. U Švajcarskoj postoje 74 planine koje svojim vrhovima prelaze 4 000 m. Od ovih 74, njih 55 se nalazi u unutrašnjosti zemlje, a 19 se nalaze na granici sa Italijom. Najveći vrhovi su Dufourspitz (4 636 m) i Matterhorn (4 478 m). Klima je umereno-kontinentalna, dok je na planinama planinska i alpska.

Sa preko 200 skijaških centara i stotinama kilometara izvanredno uređenih ski staza, Švajcarska Vam pruža vrhunsko uživanje u svim zimskim sportovima.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 120.5442 RSD
Odeon World Travel
© 2018 Odeon World Travel