Zimovanje | ODEON WORLD TRAVEL

TUNIS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Amir Palace 4*
Skanes
Hotel se nalazi na plaži, 7 km od Monastira i Susa. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 150 km i 60 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Beach 4*
Hamamet
Smešten na jednoj od najlepših plaža ovog dela Tunisa – Hamamet Nord, okružen zelenilom, prostire se na površini od 3 ha. Od centra Hamameta je udaljen 7 km, od Nabuela 6 km, Jasmin Hamameta 17 km, dok je od aerodroma u Tunisu udaljen 70 km i 60 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Cap Mahdia 3*
Mahdia
Smešten na samoj plaži u srcu turističke zone, predstavlja spoj jednostavne mavarske arhitekture. Od strogog centra Mahdie je udaljen 4 km, a od aerodroma u Tunisu 230 km i Enfide u Hamametu 180 km. (više)
El Mouradi Club Kantaoui 4*
Port El Kantaoui
Hotel se nalazi na samoj plaži, udaljen je 2 km od marine, 6 km od Susa, a od aerodroma u Tunisu 130 km i 30 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Club Selima 4*
Port El Kantaoui
Smešten na samoj peščanoj plaži, udaljen je 3 km od marine, 8 km od centra Susa, a od aerodroma u Tunisu 130 km i 40 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Djerba Menzel 4*
Đerba
Hotel je smešten uz peščano-kamenitu plažu, a tradicionalna arhitektura mu daje tipičan karakter i boemski šarm. Udaljen je 6 km od grada Midoun, 26 km od Houmt Souka i 35 km od aerodroma. Nadomak hotela se nalazi Plava Laguna i Đerba Explore Park sa farmom krokodila. (više)
El Mouradi El Menzah 4*
Jasmin Hamamet
Smešten je na peščanoj plaži dugoj 1,5 km, od koje ga deli ulica. Nalazi se u centru Jasmin Hamameta pored hotela El Mouradi Hammamet. Od centra Hamameta je udaljen 9 km, 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 1 km od marine i pokrivenog klizališta i 6 km od golf terena, dok je od aerodrom u Tunisu udaljen 60 km i Enfide u Hamametu 30 km. (više)
El Mouradi Gammarth 5*
Gamart
Ovaj luksuzni hotel, okružen prelepom šumom Gamart, nalazi se na privatnoj plaži. Od glavnog grada Tunisa i aerodroma udaljen je 15 km. (više)
El Mouradi Hammamet 5*
Jasmin Hamamet
Hotel se nalazi u samom centru Jasmin Hamameta, na peščanoj plaži dugoj 1,5 km, od koje ga deli ulica. Od zabavnog parka Carthage Land udaljen je 200 m, 1 km od marine i pokrivenog klizališta, dok je od centra Hamameta udaljen 9 km i 6 km od golf terena. Aerodrom u Tunisu je udaljen 60 km, Enfida u Hamametu 30 km. (više)
El Mouradi Mahdia 5*
Mahdia
Ovaj luksuzni hotel je smešten na jednoj od najlepših plaža Mediterana, u samom centru novog turističkog kompleksa. Od centra Mahdije je udaljen 5 km, a od aeorodroma u Tunisu 230 km i Enfide u Hamametu 170 km. (više)
El Mouradi Palace 5*
Port El Kantaoui
Smešten uz divnu peščanu plažu do koje se dolazi kroz prelep vrt sa palmama, od marine je udaljen 2 km, 6 km od centra Susa, a od aerodroma u Tunisu 130 km i 30 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Palm Marina 5*
Port El Kantaoui
Hotel je građen u mavarsko-španskom stilu, nalazi se u centru Port El Kantuia na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od marine, 2 km od golf terena El Kantui, 8 km od Susa, a od aerodroma u Tunisu 130 km i Enfide u Hamametu 40 km. (više)
El Mouradi Port El Kantaoui 4*
Port El Kantaoui
Hotel je idealan za porodice sa decom, nalazi se na samoj plaži u blizini golf terena El Kantui, okružen predivnim mediteranskim vrtom sa cvećem, limunom, narandžama i palmama. Udaljen je 2 km od marine, 6 km od Susa, a 130 km od aerodroma u Tunisu i 30 km od Enfide u Hamametu. (više)
El Mouradi Skanes 4*
Skanes
Hotel se nalazi u regiji Skanes, na samoj plaži. Od centra Susa je udaljen 8 km i 12 km od centra Monastira, od aerodroma u Tunisu 160 km, a od Enfide u Hamametu 60 km. Idealan je za porodični odmor kao i za ljubitelje golfa. (više)
Karawan 3*
Sus
Smešten u centru Susa u neposrednoj blizini prodavnica, restorana i kafića uz šetalište kraj mora. Od plaže je udaljen 50 m od koje ga deli ulica, 1 km od medine i 130 km od aerodroma u Tunisu i 70 km od aerodroma Enfida u Hamametu. (više)
Movenpick Sousse 5*
Sus
Ovaj luksuzni hotel nalazi se na plaži, u samom centru Susa nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i šetališta uz more. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 140 km i 45 km od aerodroma Enfida u Hamametu. (više)
Orient Palace 4*
Sus
Hotel se nalazi na plaži, 4 km od centra Susa i marine u Port El Kantuiu. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 140 km, a od aerodroma Enfida u Hamametu 45 km. (više)
Riadh Palms 4*
Sus-Port el Kantaoui
Ovaj luksuzni hotel nalazi se na plaži, na oko 300 m od centra Susa. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 20 km, a od aerodroma u Tunisu 139 km. (više)
Samira Club 4*
Hamamet
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 5 km od centra Hamameta i 4 km od Jasmin Hamameta. U blizini se nalaze mnogobrojne prodavnice i restorani. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 70 km i 30 km od aerodroma Enfida u Hamametu. (više)
Sandra Club 4*
Jasmin Hamamet
Šarmantan hotel pogodan za porodice sa decom i mlade parove, nalazi se u centru Jasmin Hamameta, 300 m od nove medine i zabavnog parka Carthage Land i 1 km od marine i pokrivenog klizališta. Od sopstvene plaže udaljen je 250 m, a oko 5 km od 2 golf terena u Hamametu. Aerodrom u Tunisu udaljen je 70 km, Enfida u Hamametu 30 km. (više)
Thalassa Mahdia 4*
Mahdia
Ovaj luksuzan hotel okružen prelepim mediteranskim zelenilom nalazi se na jednoj od najlepših plaža u Tunisu. Gradić Mahdia i njegova živopisna luka udaljeni su 4 km dok su kafići, prodavnice i restorani oko 1 km od hotela. Aerodrom u Tunisu udaljen je 230 km, Enfida u Hamametu 180 km. (više)
Thalassa Sousse 4*
Sus
Smešten u prelepom mediteranskom vrtu, hotel se prostire na površini od 14 ha. Od lepe peščane plaže udaljen je 200 m, centra Susa 1 km, a Port El Kantuia 8 km. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 130 km i 60 km Enfide u Hamametu. (više)
Thalassa Village Skanes 4*
Skanes
Hotel se nalazi na peščanoj plaži smešten na površini od 15 ha okružen prelepim, mediteranskim zelenilom. Od centra Monastira udaljen je 7 km, 12 km od centra Susa, od aerodroma u Tunisu 150 km i 70 km od aerodroma Enfida u Hamametu. (više)
Vincci Djerba Resort 4*
Đerba
Hotel se nalazi u najznačajnijoj i najatraktivnijoj turističkoj zoni ostrva, Sidi Bakour, sagrađen na 6 ha prelepe palmine šume. Od privatne plaže udaljen je 400 m i organizovan je prevoz. Grad Midoun udaljen je 3 km, Houmt Souk 15 km, a aerodrom 25 km. (više)
Vincci Flora Park 4*
Jasmin Hamamet
Ovaj elegantan hotel nalazi se u jednoj od glavnih ulica nedaleko od nove medine i 8 km od centra Hamameta. Ima sopstvenu plažu koja je od hotela udaljena oko 400 m. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 70 km i 30 km od aerodroma Enfida u Hamametu. (više)
Vincci Lella Baya 4*
Jasmin Hamamet
Izuzetno atraktivan hotel, nalazi se na sopstvenoj plaži i prosiire se na površini od 3 ha. Predstavlja kombinaciju moderne, dinamične arhitekture sa tradicionalnim orijentalnim dekorima. Smešten je u neposrednoj blizini nove medine i marine i 9 km od centra Hamammeta. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 60 km, a od Enfide u Hamametu 30 km. (više)
Vincci Nozha Beach 4*
Jasmin Hamamet
Hotel se nalazi na privatnoj plaži, u srcu Hammameta, u blizini centra, statue Sirene i tvrdave. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 65 km. (više)
Vincci Taj Sultan 5*
Hamamet
Ovaj moderan i luksuzan hotel nalazi se na samoj peščanoj plaži, u neposrednoj blizini nove medine. Od centra Hamameta je udaljen 9 km, a od aerodroma u Tunisu 60 km i 35 km od Enfide u Hamametu. (više)
Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa 5*
Đerba
Ovaj ekskluzivan hotel smešten na 14 ha zemljišta obraslog egzotičnim biljkama i mediteranskim rastinjem nalazi se na samoj plaži. Gradić Midoun udaljen je 3 km, Houmt Souk 20 km, a od aerodroma je udaljen 35 km. (više)
Yadis Imperial Beach & Spa Resort 5*
Đerba
Moderan i elegantan hotel nalazi se na obali mora, na prelepoj plaži sa najfinijim beličastim peskom. Najbliži gradić Midoun udaljen je oko 3 km, Houmt Souk 20 km, a aerodrom Zarziz na Djerbi 30 km od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se „Djerba Explorer Park” sa farmom krokodila, kazino „Pasino” i na udaljenosti od oko 5 km Djerba Golf Club. (više)

Tunis je najmanja i najsevernija afrička država smeštena u severo-zapadnom delu najtoplijeg kontinenta

Prirodni je most između Afrike i Evrope, između njegove najsevernije tačke i Sicilije je samo 145 km. Sa severa i istoka njegove obale zapljuskuju vode Sredozemnog mora dužinom od oko 1.300 km.

Tunis je zemlja gde se pretapaju hiljadugodišnje kulture, zemlja tradicije i legendi, svetla i boja, ritam kontrasta, srce Mediterana. Sa prelepim peščanim plažama, izvanrednim hotelima i sa još mnogo toga magičnom snagom privlači znatiželjne turiste sa svih strana sveta da istraže znamenitosti burne prošlosti kao i nepoznanice uvek mistične i predivne Sahare.

Tunis je sve to, ali i mnogo više ...
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.4244 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel