(Gröden) je dolina u italijanskoj regiji Alto Adige ( Južni Tirol) i predstavlja jedno od najpoznitijih skijališta Italije

Samu dolinu čine 3 mesta, Selva Gardena, Santa Christina i Ortisei (St. Ulrich) koji je ujedno i administrativni centar ove oblasti. Val Gardena i obližnji Alpe di Siusi su sistemom žičara spojeni i sa Alta Badijom, Arabom i Marmoladom čime se ukupna dužina povezanih staza penje na 500 km.

Program i cene

Hoteli

Alpenroyal 5* Ovaj luksuzni hotel, smešten na samom jezeru, 600 m je udaljen od centra mesta. Do skijališta koje se nalazi u neposrednoj blizini hotela organizovan je prevoz ski bus-om ... (više)
Antares Val Gardena 4* Smešten u samom centru mesta Val Gardena, od žičare Ciampinoi udaljen je 150 m ... (više)
App Residence Antares 3* Apartmani Antares se nalaze u centru Val Gardene od žičare Ciampinoi su udaljeni 150 m ... (više)
App Residence Boe 3* Nalazi se na mestu sa kojeg se pruža veličanstven pogled na Sassolungo i vodopad Monte Pana, kao i na centar sela Santa Cristina. Udaljen je 600 m od centra, oko 800 m od žičare i oko 200 m od stanice ski bus-a ... (više)
App Residence Lores 3* Smešten u mirnom delu Val Gardene, od centra je udaljen 600 m, a stanica ski bus-a nalazi se na 100 m od hotela ... (više)
Cir 3* Ovaj, pravi skijaški hotel nalazi se na samoj ski stazi, na prevoju Passo Gardena. Od Selva Gardene udaljen je 6 km, a od Corvare 8 km ... (više)
Garni Cesa 2* Hotel je udaljen 500 m od centra Ortisei, a oko 650 m od žičara. Stanica ski bus-a je ispred hotela ... (više)
La Pineta 3* Potpuno renoviran hotela udaljen nekoliko minuta od centra Selva di Val Gardena, 50 m od najbliže stanice javnog ski busa i 600 m od žičara Dolomiti Superski i Sellaronda ... (više)
Touring 3* Hotel se nalazi u samom srcu Val Gardene, u centru mesta Santa Cristina, na 50 m od žičare. U neposrednoj blizini je i autobuska stanica, prodavnice i restorani ... (više)
Villa Emilia 3* Smeštena u mirnom delu mesta Ortisei, od žičare je udaljena 500 m, a stanica ski bus-a se nalazi ispred hotela ... (više)