Vrsar Leto 2018 | Hrvatska Letovanje


Vrsar letovanje 2018 | sopstveni prevoz


Vrsar turističko mesto se nalazi na zapadnoj obali Istre, 30 km od Rovinja.

Tokom rimske vladavine Vrsar je bio važno trgovačko središte, a danas zbog bogatstva kulturno istorijskih spomenika kao i bogatstva prirodnih resursa i lepih plaža privlači veliki boj turista. Vrsarski arhipelag čine 18 manjih ostrva, koja predstvaljaju pravu zelenu oazu nasuprot obali, što posebno privlači nautičare.Unutrašnjost nekadašnjih gradskih zidina krase uske i krivudave uličice, mali trgovi i kuće na kojima su i danas vidljivi interesantni primeri stambene arhitekture s elementima raznih stilova.

 

 

 

 Hrvatska letovanje 2018 | sopstevni prevoz

Svaka turistička regija razvija specifičnu ponudu koja je karakretistična za to područje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, zatim Dubrovnik zajedno sa ostrvima južnog Jadrana i svakako kontinentalna Hrvatska

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, letovati na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača...Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine boravak na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom i neplivačima zbog blagog ulaza u more. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama. Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji leto u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...Leto u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2018 ovde.